03 august 2006, 01:55:37 • actualizat 03 august 2006, 01:59:17 (2 ori)
Hai sa va vad . Postati aici capturi facute la "ecranul" telefonului vostru (ex: meniu, bug-uri, chestii interesante, etc) DAR sa fie facute de voi, nu luate din alte parti.
Mentionez ca nu toate telefoanele is capabile sa captureze "ecranul". Pana acum am vazut doar smartphone-urile sa fie capabile de acest lucru.. deci sa vedem ce iese
Intrebare: cei care nu au spartphone-uri pot pune poze ale ecranului facute cu alte telefoane/camere digitale? Am pe undeva o poza cu eroarea de pe spv(amicul nu avea instalat pe c600 nici un program pentru screenshot). Deci in astfel de cazuri se accepta?
pai la un telefon care nu are instalat nimic e la fel ca cele standard. la meniuri , look, ma refer
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
alooo...voi puneti capturi de 54kb pentru poze 176 x 208 si eu pun de 20kb pentru 240 x 320? dati si voi la calitate mai proasta ca sa se incarce mai repede,ca intelegem.
si sa mai pun si eu de pe spv:
mai tarziu o sa revin si cu cateva de pe ngage qd al meu
Edited by bunelu at 03-08-2006, 15:35
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.