adi linkul tau nu e bun daca ai altul te rog sa-l pui. iar cu SpHelper ma poate ajuta cineva? am vazut foarte recent pe forum vb. de el dar nu mai stiu pe care topic.
într-adevăr merge upload-ul pe spv c600 cu opera ppc wm 2003 (cab-ul ocupă vreo 6mb). încă foarte bine. cu opera ppc wm 5.0 (cab-ul ocupă vreo 2mb) nu am încercat dar există un dar. datorită faptului ca e făcută pt ppc ai nevoie și de un emulator de cursor (sp helper - căutați cu google) pt a pune focus-ul pe bara de adrese, unde pastați adresa 'aflată' cu internet explorer. și pt setări (când puneți proxy-ul) este nevoie de sphelper totusi nu merg toate funcțiile.. oare când vor scoate o versiune completă și pt smartphone?
soryn ție ți-a mers download-ul cu versiunea asta? eu dau click pe un fișier.. și nu downloadează nimic
27 ianuarie 2007, 03:22:07 • actualizat 27 ianuarie 2007, 07:54:40 (2 ori)
Da,DSF,pe opera 2003 mi-a mers downloadul(Problema e cu fisierele pe care le ia in cache.Le deterioreaza.Pe celelalte le salveaza in my documents sau in storage).Pe opera ppc 5.0 nu merge downloadul de nici o culoare.Si sa sti ca nu am nevoie de sp helper pt. a introduce adresa.Un loc unde poti sa pastezi cu xbar in opera ppc(atat 2003,cat si 5.0) este adresa de homepage.
mie nu-mi merge.. asta e.. și eu daca dau Action > Go to nu face nimic, deci trebuie să folosesc sphelper pt a trece la căsuța pt adresă.. și încă ceva ciudat, ca să pot folosi caractere alfanumerice, trebuie să întru în setări și să ies de acolo, altfel pot scrie doar cifre. oricum bine ca merge upload-ul pe orice site. și nici nu da eroarea aia cu xml parsing failed ca și la versiunea opera smartphone
DSF,intri in opera,meniu,tools,settings.Cand ajungi aici,activezi xbar si dai paste.Adresa din xbar se suprascrie peste cea existenta.Dupa asta dai click scurt pe joystick,action,go to homepage si asta e.Asta e pt. opera 2003,la opera 5.0 e putin diferit.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.