14 iulie 2006, 15:44:16 • actualizat 15 iulie 2006, 23:04:05 (1 ori)
Am vazut pe forum o groaza de "faultari"ale limbii romane..postati aici greselile pe care le-ati vazut si poate invata ceva autorul lor PS:TREBUIE SCRIS TOPICUL SI NUMARUL MESAJULUI PENTRU CA AUTORUL SA POATA MERGE SA MODIFICE GRESEALA!
[quote name="voxxx" time="13-07-2006 12:44:11"] DSF pune moderatorii la treaba, sa stearaga topicurile blocate ca te ia ameteala cand vezi pagina 1 din 110 si cam un sfert sunt blocate
lol. cine vorbește. omu care deschide topicuri inutile/existente la 'secundă'
voxxx 13-07-2006 13:20:17
@DSF,Nu mai deschid nici'unul inutil! Am terminat cu ele
Fara suparare, dar se pare ca nu ai terminat cu topicurile inutile!
recunosc, mai fac si eu greseli. dar la viteza de tastare pe care o am, mai scap si ceva greseli! cand scriu ceva important (un referat, atestat, licenta, sau un document) ma mai uit dupa greseli, dar pt un forum, nu prea are impotanta, zic eu!
Mai, ganditi putin, e bun doar ca mesaj-intradevar, si eu sunt de acord ca sa nu mai nustiuce limba dar sa aduci greselile si erorile fiecaruia e childish, pai in primul rand o sa iasa cu certuri, pai cei care se grabesc sau mai gresesc un cuvant-doua, vine unu care poate e in cautare de nr. de postari si face gura la poate cea mai mica greseala,poate cineva face o greseala gramaticala cu intentia de a ironiza si unu mai kinder nu se prinde si sare cu gura aici,voi faceti cum vreti, asta e doar parerea mea, nu a presedintelui
14 iulie 2006, 16:43:48 • actualizat 14 iulie 2006, 16:48:40 (1 ori)
TOPIC:locuri preferate de tine MESAJ1:frecventate nu fregventate(fara suparare) Topicul asta nu se refera la greseli de la viteza cu care tastam se refera la greseli de gramatica care nu au legatura cu asta!
Pt mine conteaza foarte mult modul de exprimare. Si cand scriu sms_uri nu fac absolut deloc economie la cratime si la virgule pt ca exista riscul de a nu fi inteleasa. E greseala frecventa sa mai mananci litere. Cu asta n_am nimic. Dar cand scrii 'i_mi" sau "i_ti" dezlegat deja ma ia durerea de cap. Nu_mi mai vin alte exemple in minte acum...dar sunt destule care m_au facut, nu sa rad, ci sa ma intreb cat de departe se poate ajunge cu aceasta "faultare". Sau mai vad pe chat_uri "j" in loc de "s". Cred ca nu sunt diacritice disponibile...dar totusi iti poti da seama cand e "s" si cand e "sh" .
My mind's like a parachute,works better opened.Have u lost yours?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.