03 octombrie 2010, 10:16:59 • actualizat 03 octombrie 2010, 10:22:08 (1 ori)
laur1989 02-10-2010 09:07:42
Si cu o insula e jale nu ? Viteza ai e apa de ploaie, faceti teste cu locatii indepartate, nu pe LAN. Pun pariu ca nu mai ai tu viteza aceea in Taiwan.
Priveste distanta..;))
Si mi se pare normal ceea ce zici, oricine stie asta faceti si voi testele pe serverele facute de mine si mai vorbim. O duminica placuta.
03 octombrie 2010, 11:34:28 • actualizat 03 octombrie 2010, 11:35:15 (1 ori)
xalex 03-10-2010 10:16:59
laur1989 02-10-2010 09:07:42
Si cu o insula e jale nu ? Viteza ai e apa de ploaie, faceti teste cu locatii indepartate, nu pe LAN. Pun pariu ca nu mai ai tu viteza aceea in Taiwan.
Priveste distanta..;))
Si mi se pare normal ceea ce zici,oricine stie asta faceti si voi testele pe serverele facute de mine si mai vorbim. O duminica placuta.
Nu toti de aceea se contrazice @nebraja cu mine.
Priveste distanta si viteza(abonament de 2Mbps si 1Mbps upload).
03 octombrie 2010, 12:34:03 • actualizat 03 octombrie 2010, 12:38:48 (1 ori)
Am mai spus, daca nu esti atent, 3.6 euro/luna. In locatia unde am internetul de la clicknet am ales 2Mbps pentru ca stau doar 2 luni/an si in weekend. Puteam sa optez pentru o viteza de 20-25Mbps, linia imi permite 26Mbps, dar plateam 7.4 euro pentru cateva zile si nici alea sigure in anotimpul de iarna si primavara.
Folosesc internetul pentru surf si supravegherea video prin internet. E suficient pentru ceea ce am nevoie.
uie si pe taiwan
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
08 octombrie 2010, 15:06:28 • actualizat 08 octombrie 2010, 16:48:35 (9 ori)
Pe extern am o banda intre 5-15 Mb/s(download/upload)...dar pentru cat dau pe abonament,e foarte Ok!
Iar pe intern am banda de pana in 100 Mb/s Ps: Vezi Test pe server Magurele!
>> @_The_B3st << >> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
>> @_The_B3st << >> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
azi am fost si eu la niste prieteni in camin in craiova si unul dintre ei are acces la serverul caminelor 4-6 parca sau 6-9..ceva de genul ca nu stiu in ce camin am fost si e limita de download pe ip,asa ca daca stii pe careva administrator daca ii zici sa-ti dscoata limita s-ar putea sa ai viteza mai mare
Eu stau in caminul 10, netul e prin antene wireless. Oricum e limitat rau. Vad ca de 2 saptamani downloadez cu 1.5mb/s de pe extern. Oircum porturile de torrent sunt iar inchise.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.