Eu sunt multumit de banda asta, cu IDM-ul mai castig 50-100 kB/s si nu scade sub 200 kB/s, iar pe torrent sta constant la 210 kB/s. Aveam la apartament wireless tot de la clicknet, era al unui vecin probabil, descarcam numai cu 700 kB/s. Nu stiu ce s-a intamplat cu router-ul intr-o noapte si n-a mai functionat internetul.
Esti multumit pe metropolitana, dar pe extern e jale.
Sunt multumit in primul rand fiindca e stabil. Rar s-a intamplat sa nu mearga netul, iar daca nu a mers...in maxim 24 de ore s-a rezolvat problema. In ultimii 2 ani folosesc internetul numai pentru browsing si din cand in cand pentru un download de pe torrent. In ceea ce priveste viteza de browsing n-am probleme, toate paginile se incarca foarte rapid, iar de pe torrente descarc si cu 12-13MB. Externu' asta nu ma intereseaza .
Cel mai relevant test dupa mine este descarcarea dupa site-urile Microsoft a unui pachet Office sau ceva peste 400 M. Asa vezi clar o viteza reala. Varianta light este descarcarea Winamp-ului.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.