Unde am amintit de Zapp ceva ? Eu vroiam sa zic ca mi s-ar parea normal ca la toti providerii de net viteza sa fie acceasi atat pe intern cat si pe extern.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
Dar tu nu iei in calcul si distanta si vitezele de accesare ale celorlati operatori? Stii prin cate servere si switch-uri trece o singura informatie accesata din Romania in Noua Zeelanda, de exemplu?
Ce ma intereseaza pe mine ca user pe unde trece, ma intereseaza sa mearga. Si iau in calcul viteza de la ceilalti operatori, si astfel stiu ca la UPC si la Romtelecom (+ operatorii mobili), este acceasi viteza atat pe intern cat si pe extern. In tarile civilizate nici nu se aude de asa ceva, viteza metropolitana.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
test recent de pe vitezamea.ro Largimea de banda de care dispui acum este de 256.00 Mbps insemnand ca poti descarca cu 32 MB/sec. de pe acest server. Viteze de acces pe diverse conexiuni Dial-up V.34 33.6 kbps Dial-up V.90 53.3 kbps Linie inchiriata 64 kbps Modem Cablu 128 kbps CDMA2000 (ZAPP) 153.6 kbps CONEXIUNEA TA 262144 kbps
Vitezamea.ro: Largimea de banda de care dispui acum este de 4.37 Mbps insemnand ca poti descarca cu 559.54 KB/sec. de pe acest server. Viteze de acces pe diverse conexiuni
22 iunie 2008, 13:40:57 • actualizat 22 iunie 2008, 13:42:30 (2 ori)
asta e internetul de acasa? cat platesti pt el? e retea de cartier? vad ca iti merge foarte bine, atat download cat si upload, dar stai cam rau cu ping-ul...
e timpul de comunicare intre pc-ul tau si un server. Adica timpul care trece de la accesarea unui server de catre tine si primirea raspunsului! Ajuta foarte mult daca vrei sa tii servere pt jocuri.
e binisor... e sub 100...mai rau e de altii care au peste 2-3 sute. Oricum am vazut la cineva la semnatura, nu mai stiu pe ce forum, unu care tot asa se lauda cu vreo 5 MB de banda dar avea un ping de peste 800; abia ala poate zice ca sta rau...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.