Reclamatii MODERATORI.
14 414 vizualizări
1 080 răspunsuri
Linkuri topic "Reclamatii MODERATORI."
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
44 mesaje
din 19/05/2006
06 aprilie 2010, 16:26:08
nu am umblat cu doi cai,pe asta nu il foloseam!
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
10 aprilie 2010, 00:23:24 • actualizat 10 aprilie 2010, 00:24:06 (2 ori)
Am o intrebare si la modul cel mai serios (nu urmaresc sa atac sau sa critic pe nimeni):
De ce userul @smekerul care a inceput a ma provoca si a rade de mine (plus post total la misto) a luat warn doar 10% si eu am luat 20? Nu doresc sa mi se scada avertismentul si nici sa o dau in alte alea cum se zice,insa chiar sunt curios sa primesc un raspuns. Nu mai am voie sa spun numele "Zapp" pe forum ca nu-i convine lu' @smekeru (lu' peste) sau ce?
De ce userul @smekerul care a inceput a ma provoca si a rade de mine (plus post total la misto) a luat warn doar 10% si eu am luat 20? Nu doresc sa mi se scada avertismentul si nici sa o dau in alte alea cum se zice,insa chiar sunt curios sa primesc un raspuns. Nu mai am voie sa spun numele "Zapp" pe forum ca nu-i convine lu' @smekeru (lu' peste) sau ce?
MW Addicted
1162 mesaje
din 09/08/2006
10 aprilie 2010, 00:55:54
Probabil pt ca tot lua bann daca ii dadea 20...
tot aia era....zic si eu
tot aia era....zic si eu
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
10 aprilie 2010, 01:35:39 • actualizat 10 aprilie 2010, 01:41:29 (1 ori)
Pai tot lua bann,da ramanea cu 60% warn apoi (ca se scade 50). Vad ca unii moderatori au vizitat deja topicul insa nici un raspuns...
Sau ia-o altfel: de ce mi-a dat mie 20%
Sau ia-o altfel: de ce mi-a dat mie 20%
MW Addicted
1162 mesaje
din 09/08/2006
10 aprilie 2010, 01:49:18 • actualizat 10 aprilie 2010, 01:50:23 (1 ori)
nu stiam ca se scade 50..credeam ca dupa un bann din cauza la warn ...warn-ul ramane 50..my bad
si de ce ti-a dat..numa moderatorul stie....sa raspunda ca sunt curios
si de ce ti-a dat..numa moderatorul stie....sa raspunda ca sunt curios
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
11 aprilie 2010, 23:01:39
Mai astept mult o "explicatie"?
SymbianRaoul 10-04-2010 00:23:24
De ce userul @smekerul care a inceput a ma provoca si a rade de mine (plus post total la misto) a luat warn doar 10% si eu am luat 20? Nu mai am voie sa spun numele "Zapp" pe forum ca nu-i convine lu' @smekeru sau ce?Lasand gluma la o parte, esti nebun si obsedat cu zappu ... Serios, chiar meriti warn, mult mai mult decat ai luat acum ...
Si din pura curiozitate, desi stiu ca o sa mi iau warn, daca-mi tatuez pe p*** cuvantul ZAPP, o sa mi-o iei in gura, la fel de des ca si offtopic-urile cu si despre zapp? :-?? doar curios ...
SPV SUX
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
[IMG]http://www.danasoft.com/sig/Kulshit.jpg[/IMG]
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
11 aprilie 2010, 23:36:36
Ce offtopic ma? A intrebat un user de la ce telefon e un anumit cablu de date si eu am zis ca e de Zapp! Am pus si poza cu mufa de la al meu! Ce vina am eu ca respectivul nu a pus poza cu cablul de date de la alt telefon??
Opera Mini
Sa zicem ca asa e si in cazul asta ai dreptate ... Dar in celelalte zece mii de cazuri cand aberezi despre zapp, de fiecare data cand ti se iveste ocazia? Imi aduc aminte ca era un topic unde se vorbea despre orange, oferte de net parca, si cand hopa ... apari tu cu zapp u tau care nu avea nici o legatura cu topicul ...
Hai baga-ti mintile-n cap, si hai sa nu transformam si topicu asta, intr-un topic plin cu offtopic ... Ai luat warn, asta e ... Impaca-te cu ideea ... Oricum nu ai ce sa le faci ... Si daca te deranjeaza asa tare acel warn primit pe nedrept, poti sa iei o pauza ... Cat mai luuunga! Sunt sigur ca o sa iti ducem lipsa.
O seara buna!
Hai baga-ti mintile-n cap, si hai sa nu transformam si topicu asta, intr-un topic plin cu offtopic ... Ai luat warn, asta e ... Impaca-te cu ideea ... Oricum nu ai ce sa le faci ... Si daca te deranjeaza asa tare acel warn primit pe nedrept, poti sa iei o pauza ... Cat mai luuunga! Sunt sigur ca o sa iti ducem lipsa.
O seara buna!
SPV SUX
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
12 aprilie 2010, 00:16:34
Am pus problema intr-un mod amical,nu am cerut sa mi se reduca warnul
Opera Mini
Raoul, tacerea ta imi spune multe ... Dc nu ma contrazici deloc? Sa fie oare pt ca am dreptate?
Surprinzator!
Oricum, stii bine ca nu o sa primesti nici un raspuns ...
Surprinzator!
Oricum, stii bine ca nu o sa primesti nici un raspuns ...
SPV SUX
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
12 aprilie 2010, 00:36:38 • actualizat 12 aprilie 2010, 00:50:57 (1 ori)
Nu am continuat discutia din bun simt,ca sa nu se umple si aici de ofttopic din cauza obsesiei tale! Nu ma suporti,vrei sa le pui pe toate in carca mea,asta e adevarul! Uite ca acum nu mai tac,multumit?
Mai citeste o data acel topic,tu ai inceput si acolo! Am spus cuiva ca e mai bun Zapp-ul,ca totul e moka (pt unii). Si ai sarit tu repede ca un frustrat ce esti,sa-mi spui ca ce am eu pe Zapp ai si tu pe Orange,sau poti avea (nici nu mai stiu si nu ma intereseaza)! Te-ai ofticat de moarte cand am spus ca am totul GRATIS! Si te oftici si acum,si iti urez "succes" in continuare! Adica spor la ofticat! Toata lumea a vazut ca si acolo tot tu ai produs tot scandalul,vrei numai sa ma provoci ca sa iau warn/bann,asa faceti toti! Mai bine ti-ai vedea de frustrarile tale in continuare,nu ma impresionezi absolut deloc! Dimpotriva,ma uimeste prostia de care poti sa dai dovada! Cred ca ar fi mai bine sa-ti dau ignore ca si altor useri!
Sa fi sanatos!!!
EDIT am modificat ca sa stea "linistiti" niste frustrati. Nu mai puteau dormi pt ca din greseala am apasat tasta "o" in loc de "i"
)
Mai citeste o data acel topic,tu ai inceput si acolo! Am spus cuiva ca e mai bun Zapp-ul,ca totul e moka (pt unii). Si ai sarit tu repede ca un frustrat ce esti,sa-mi spui ca ce am eu pe Zapp ai si tu pe Orange,sau poti avea (nici nu mai stiu si nu ma intereseaza)! Te-ai ofticat de moarte cand am spus ca am totul GRATIS! Si te oftici si acum,si iti urez "succes" in continuare! Adica spor la ofticat! Toata lumea a vazut ca si acolo tot tu ai produs tot scandalul,vrei numai sa ma provoci ca sa iau warn/bann,asa faceti toti! Mai bine ti-ai vedea de frustrarile tale in continuare,nu ma impresionezi absolut deloc! Dimpotriva,ma uimeste prostia de care poti sa dai dovada! Cred ca ar fi mai bine sa-ti dau ignore ca si altor useri!
Sa fi sanatos!!!
EDIT am modificat ca sa stea "linistiti" niste frustrati. Nu mai puteau dormi pt ca din greseala am apasat tasta "o" in loc de "i"
) MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
12 aprilie 2010, 00:46:04 • actualizat 12 aprilie 2010, 01:06:57 (2 ori)
Raoul 12-04-2010 00:36:38
Dimpotriva,ma uimeste prostia de care poti sa dai dovada! Cred ca ar fi mai bine sa-ti dau ognore ca si altor useri!Il cunosc pe @aL3xUtZu, il doare fix in p**a de ce spui tu.

Domnu' @Raoul lumea mai si invata pentru facultate.
Opera Mini
Confirm ce a zis @laur ... Chiar mi se rupe.
Raoul poate ca sunt prost, cretin, idiot, dar tu ma intreci ... Ramai in lumea ta mica si plina de zapp ...
Si referitor la offtopicurile tale, daca nimeni nu intreaba de zapp, nimeni nu e interesat de zapp, pe toti ii doare in 14 de zapp dc te bagi tu ca musca in c... borcanu cu miere?
Oricum , am si eu net mobil gratis de la rds ... Si asta nu inseamna ca trebuie sa ma apuc sa i fac reclama pe unde apuc ...
P.s: Te platesc bine pt reclama? Doar curios
Raoul poate ca sunt prost, cretin, idiot, dar tu ma intreci ... Ramai in lumea ta mica si plina de zapp ...
Si referitor la offtopicurile tale, daca nimeni nu intreaba de zapp, nimeni nu e interesat de zapp, pe toti ii doare in 14 de zapp dc te bagi tu ca musca in c... borcanu cu miere?
Oricum , am si eu net mobil gratis de la rds ... Si asta nu inseamna ca trebuie sa ma apuc sa i fac reclama pe unde apuc ...
P.s: Te platesc bine pt reclama? Doar curios
SPV SUX
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
Începător
25 mesaje
din 12/04/2010
12 aprilie 2010, 23:55:20
Nu inteleg de ce am luat warm 15% pentru ca am spus ca daca iti faci cont pe http://bmobil.mobi primesti un cod cu 50 minute in reteaua cosmote cata vreme nu a verificat/confirmat sau infirmat nimeni
!!??
Ce fel de forum e asta?!!!
Sincer dupa acest post ma astept sa fiu dat afara ( sa nu mai am acces la acest forum).Nu inteleg ce fel de moderare exista pe acest forum?!
mi se pare un abuz!
!!??Ce fel de forum e asta?!!!
Sincer dupa acest post ma astept sa fiu dat afara ( sa nu mai am acces la acest forum).Nu inteleg ce fel de moderare exista pe acest forum?!
mi se pare un abuz!
Înapoi la Administrative
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.