nu ....mai comentez nimic...atat doar ca unii useri fie ei si noi ..au unele drepturi pe aici...in fine nu ma intereseaza...dar daca e sa fim tratati sa fim tratati toti in masura egala...daca nu sa zica mai asta e protejatul meu si gata...ce atata "branza"
Sunt de acord cu gabystan..si inca ceva aici nu toti moderii sau adminii sunt corecti..sa va dau un exemplu si nu vreau sa supar pe nimeni:parca in topicul mp3 pentru mobil nu era voie cu mp3 manele dar jonny a pus de ce nu a-ti luat masuri?eu daca puneam sigur eram bannat..pentru ca am mai fost bannat odata pentru scrierea unuia sau doua cuvinte cu k in loc de c..e oare corect?in fine a trecut si jonny nu am nimic cu tine doar am exemplificat.scuze pentru offtopic.
In topicele temporare . am hotarat sa nu acordam nici o sanctiune , decat in caz de incalcare flagranta a regulamentului , injurii etc Cat priveste acele manele au fost editate.
Mie cine mi-a dat warn? Si am luat 25% pentru ca tineam partea la Cosmote M-a sanctionat pt mesajul "Dar telefonul tau e codat!" Mai baieti,voi chiar nu v-ati dat seama ca bateam apropo la ceva legat de topic (si anume Cosmote)? Ma refeream la faptul ca cei de la Cosmote nu codeaza telefoanele,dar se pare ca domnul moderator care mi-a dat warn habar n-are! Si inca ce warn,25% Acum ia spuneti,a fost corect,nu? PS sper ca nu primesc warn pt acest post,nu?
Dragilor,da lu capsunica20 (parca) de ce nu ii dati warn pt.ca vorbeste cu limbaj de chat? (vedeti topicul aplicatii symbian). Sa nu imi spuneti ca e nou... Daca era raoul cred ca acum avea bann ... BAFTA.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.