dau la schimb cu una pe filelist daca e nevoie Torrent - Rapiditate
65 269 vizualizări
2 272 răspunsuri
Linkuri topic "Torrent - Rapiditate"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1173 mesaje
din 07/01/2008
23 aprilie 2008, 14:35:46
imi puteti da si mie adresa unui torrent international unde sa gasesc mai de toate?si o invitatie daca se poate
dau la schimb cu una pe filelist daca e nevoie
dau la schimb cu una pe filelist daca e nevoie MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
Symbian
Demonoid sa vad daca am
invitatii
edit
n-am
invitatii

edit
n-am
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
25 aprilie 2008, 01:26:06 • actualizat 25 aprilie 2008, 12:57:04 (1 ori)
stie cineva un site de torrent unde gasesc serialul "Cu un pas înainte" de la inceput :wallbesh" e chiar tare filmul!
si as vrea sa il vad de la capat! face cineva un req pentru mine pe filelist, xtremezone sau altt torrent romanesc
si as vrea sa il vad de la capat! face cineva un req pentru mine pe filelist, xtremezone sau altt torrent romanesc
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
MW Lurker
236 mesaje
din 28/12/2005
Symbian
cine ma ajuta si pe mine ?
De 2 saptamani ma chinui si nu reusesc sa ma conectez cu cei de pe bitshok si nu reusesc pentru ca jost în utorrent iconita e rosie si-mi scrie :
un firewall/router îti limiteaza traficul de retea.Trebuie sa deschizi un port pentru ca ceilalti sa se poata conecta la tine.
Unde anume sa deschid portul ? Care ar putea fi acel firewall pt ca am dezactivat windows firewall,va rog ajutatima pt ca nu stiu ce sa mai fac.
Thanx anyway !
De 2 saptamani ma chinui si nu reusesc sa ma conectez cu cei de pe bitshok si nu reusesc pentru ca jost în utorrent iconita e rosie si-mi scrie :
un firewall/router îti limiteaza traficul de retea.Trebuie sa deschizi un port pentru ca ceilalti sa se poata conecta la tine.
Unde anume sa deschid portul ? Care ar putea fi acel firewall pt ca am dezactivat windows firewall,va rog ajutatima pt ca nu stiu ce sa mai fac.
Thanx anyway !
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
28 aprilie 2008, 09:47:45 • actualizat 28 aprilie 2008, 09:47:56 (1 ori)
pai intra la options/preferences conection / port used for incoming connections si pui un numar intre 30000 si 60000
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
Symbian
Am o serie de torrenturi, in mare parte sunt vreo 5 cu dimensiuni intre 50-100 MB, iar mie mi le scoate cu o viteza foarte mica (1 kb/s
).
Cine doreste sa ma ajute, PM! Ofer recompensa
).Cine doreste sa ma ajute, PM! Ofer recompensa
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
28 aprilie 2008, 10:05:49
incearca sa dezinstalezi µTottent-ul sau ce client de torrent ai tu si instalezaza µTorrent 1.7.7 Stable
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
MW Lurker
236 mesaje
din 28/12/2005
Symbian
am pus cred ca peste 200 de porturi si cand fac testul îmi da error.
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
28 aprilie 2008, 10:14:03
calc 28-04-2008 10:03:05
Am o serie de torrenturi, in mare parte sunt vreo 5 cu dimensiuni intre 50-100 MB, iar mie mi le scoate cu o viteza foarte mica (1 kb/s
).
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
Symbian
Nu este unul singur, ceea ce vreau se gaseste pe mai multe siteuri straine de torrent.
Va rog mult
Va rog mult
MW Lurker
236 mesaje
din 28/12/2005
Symbian
am deja aceasta versiune instalata !
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
28 aprilie 2008, 10:28:37
pai dezinstaleaza-l si instaleaza-l iar, poate merge asa
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
MW Lurker
236 mesaje
din 28/12/2005
Symbian
am dezinstalat si reinstalat din nou s-a schimbat doar iconita de jos in triunghiul galben
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
29 aprilie 2008, 12:18:15
NFS 25-04-2008 01:26:06
stie cineva un site de torrent unde gasesc serialul "Cu un pas înainte" de la inceput :wallbesh" e chiar tare filmul! si as vrea sa il vad de la capat! face cineva un req pentru mine pe filelist, xtremezone sau altt torrent romanesc

Nimeni _i nimic nu poate sta în calea ambiciei unor tineri talentaci _i rebeli care se viseaz actori sau dansatori ce cuceresc lumea. Triesc intens, danseaz pân la epuizare, î_i calc-n picioare principiile, î_i fac din du_mani prieteni _i din profesori amanci _i totul pentru celebritate. Admi_i la elitista "Academie de Arte ale Spectacolului Carmen Caragiu" unde mulci se viseaz, dar pucini ajung s studieze, câciva tineri prea diferici ca s conviecuiasc în pace î_i spun pove_tile de viac într-o lupt a faimei în urma creia doar unul va triumfa.
Academia de Arte ale Spectacolului Carmen Caragiu este la un pas de a-_i deschide anul universitar. Înainte de începerea cursurilor îns, studencii rebeli din anul II au pus la cale o distraccie care din dans în dans s-a transformat într-un videoclip în toata regula care transmite talentul, nebunia, ambicia, ineditul _i entuziasmul care domnesc în Academie.
Piesa "Cu un pas înainte" este compus de Marius Moga _i interpretat chiar de Smiley, care joac rolul lui Seba în serial, studentul genial, dar rtcitor care se întoarce pe bncile facultcii dup 2 ani de hoinrit _i experience traumatizante. Cu magnetismul lui proverbial, Smiley a reu_it s cucereasc toat echipa cu buna lui dispozicie _i s îi molipseasc pe toci cu energie _i poft de viac.
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
MW Addicted
1055 mesaje
din 12/11/2005
30 aprilie 2008, 21:20:07
cine imi da o invitatie pe http://extremeshare.org/tracker/login.php
adresa mea de mail e tdrsorin@yahoo.com .ms mult
adresa mea de mail e tdrsorin@yahoo.com .ms mult
Înapoi la Internet si Rețele
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.