nu stiu pe unde sa cer ajutor@torrente asa ca fiind in topicul lui am sa cer ajutor aici.,.,.rugamintea mea e pentru cei ce stiu sa ma invete cum creez un torent si cum il uploadez pe un tracker.am ceva ce nu prea am vazut pe trackere de torrenti si as vrea sa le up... folosesc utorrent 1.7.7. multmesc anticipat...
Daca nu ai drept de uploader pe acel site nu poti. De obicei uploaderii nu au functia asta doar ca sa urce un torrent. De exemplu pe un site sunt cam in jur de 20-30 uploaderi. Ia legatura cu unul din ei si zii sa te ajute sa creezi torrentul si sa il urci cu ajutorul lui daca el este desigur binevoitor
Din motive independente de noi, in ultimele zile am intampinat anumite probleme tehnice, dupa cum probabil ati sesizat. Vestea buna esta ca am profitat de prilej si am adaugat trackerului o serie de elemente de functionalitate, care sa eficientizeze activitatea tuturor: verificari automate pentru “hit and run", download fara pass key, fake ratio. Toate cele de mai sus ne-au determinat sa renuntam la vechea baza de date, aceasta insemnand ca va trebui sa va reinregistrati conturile. Partea buna: va puteti inregistra gratuit conturi, fara a fi necesare invitatii, pana vom atinge numarul de 30.000 de utilizatori. In aceste conditii, initiem si un concurs pentru recunoasterea si rasplatirea fidelitatii: toti utilizatorii care ajung la nivelul de “Power User" primesc cate 2 invitatii bonus, iar utilizatorii care ating nivelul de “C-ZONE Elite Member" primesc cate 5 invitatii bonus! Promotia este valabila pana la atingerea limitei de 30.000 de conturi. Dupa cum v-am obisnuit deja, toti abonatii C-ZONE primesc conturile gratuit, pe baza Username-ului si Parolei primite la semnarea contractuluide furnizare servicii, fara a necesita invitatie. Inregistrarea fara invitatie va continua sa fie valabila pentru membrii comunitatii C-ZONE si dupa atingerea nivelului de 30.000 de utilizatori ai trackerului.
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
eram elite member pe c-zone si acum mi-am pierdut contul,astept de 2zile mail si nimic,bv c-zone oricum era un torrent de nimic la filmele xxx era de bagat ca faceai ratia grasa,ramanem tot la http://www.torrentbits.rohttp://bittorrents.ro si altele!!!torrente free singup bunicele stie cineva?
29 martie 2008, 08:02:42 • actualizat 29 martie 2008, 08:22:26 (1 ori)
eu am primit mail-ul de la http://torrents.czone.ro/ in mai putin de o ora Later EDIT: poate ca e o absurditate, dar eu intreb! se poate sa trec peste 100kb/s cu clicknet 1mb/s la download de pe torrent? sa downloadez macar cu 200kb/s? exista veo modalitate? thx
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
da acum am primit si eu mail-ul de activare dar curios e de ce nu am putut sa il vad din site de la yahoo si a trebuit sa intru de pe messenger la mail si inca una. unde sunt fisierele torrent pe siiiite? am intrat pe czone acolo da nu are nici un browse..sau nu are nimic pe site ? unde se da ca nu stiu.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.