neata! cum naiba prinzi tu hotomane HD in bucuresti cu antena de camera? noi am dus antena la etajul 2 pe geam la niste fete, si deabia prindem TVR1 si TVR2 cu pureci
Cu pureci? Sigur ati prins TVR-ul digital? Aveti echipamentul necesar (in special TV cu tuner digital)?
neata! cum naiba prinzi tu hotomane HD in bucuresti cu antena de camera? noi am dus antena la etajul 2 pe geam la niste fete, si deabia prindem TVR1 si TVR2 cu pureci
Ai echipament DVB-T ? Sau TV (LCD, LED, OLED) cu tuner DVD-T ? Daca nu ai degeaba mai cauti HD-uri ca nici cand vor zbura porcii nu vei prinde un canal. In bucuresti si cu o sarma de coaxial folosind un tuner DVB-T vei prinde excelent posturile terestre digitale.
Ai echipament DVB-T ? Sau TV (LCD, LED, OLED) cu tuner DVD-T ? Daca nu ai degeaba mai cauti HD-uri ca nici cand vor zbura porcii nu vei prinde un canal. In bucuresti si cu o sarma de coaxial folosind un tuner DVB-T vei prinde excelent posturile terestre digitale.
nu, am tv normal pe tub catodic si antena. nu ma intereseaza HD, ca nu suporta nici televizorul, doar programe normale. prind doar tvr 1 si tvr 2 cu pureci, iar pro tv se vede foarte naspa
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.