Eurovision
9 798 vizualizări
1 299 răspunsuri
Linkuri topic "Eurovision"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Liker
58 mesaje
din 16/05/2007
Nokia6230i
Eurovision 2007 a fost un mare esec pentru romani,nu mi.au plakut delok cum au kantat
X
MW Addicted
2758 mesaje
din 23/06/2005
Symbian
Nici mie nu-mi place limbajul tau de chat!
MW Addicted
2758 mesaje
din 23/06/2005
MW Lurker
415 mesaje
din 08/07/2006
01 iunie 2007, 15:30:07
arab da melodia bulgariei nu e printre alea, nu stii unde o pt gasi
Windows Mobile
MW Addicted
2758 mesaje
din 23/06/2005
01 iunie 2007, 22:39:50
Nu...din pacate...era faina oricum!
MW Addicted
2758 mesaje
din 23/06/2005
08 iunie 2007, 18:22:18
Fabian_ 01-06-2007 15:30:07
arab da melodia bulgariei nu e printre alea, nu stii unde o pt gasi 
MW Lurker
415 mesaje
din 08/07/2006
08 iunie 2007, 20:27:56
bravo arab, super;)
Windows Mobile
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Am înțeles ca S-au anunțat cei 24 de semifinaliști, la eurovision! Ştie cineva lista completă? Eu am aflat doar frînturi! Mie îmi place acest concurs! În fiecare an l-am urmarit.
sters - nu respecta regulamentul
MW Lurker
415 mesaje
din 08/07/2006
18 ianuarie 2008, 12:25:56
uite aici aline
Melodii Preselectie Eurovision 2008:
1.C’ est la vie - m.: Daniel Alexandrescu; t.: Sebastian Badiu, Constantin Irenne, Sabina Gherescu, Cătălina Zanfir, Radu Fornea; i.: Yanna
2.Come this way - m.: Marius Moga; t.: Marius Moga; i.: Zero
3.Dragostea mea - m.: Adrian Romcescu; t.: Cristina Ştefan; i.: Lucia Dumitrescu
4.Dr Frankenstein - m.: Henrik Wikström, Niklas Edberger; t.: Kent Olsson; i.: Master Mà¥n (Suedia)
5.Fairytale Story - m.: Andrei Stanoevici, Nicoleta Alexandru; t.: Nicoleta Alexandru; i.: Nicola
6.Fight For Life - m.: Radu Marius Alin; t.: Radu Marius Alin; i.: Nico
7.Follow Me - m.: Alexandra Badoi, Mircea Elisei; t.: Alexandra Badoi, Mircea Elisei; i.: Ada
8.Heaven - m.: Tudy Zaharescu; t.: Tudy Zaharescu, Irvin Doomes; i.: Ana Mardare, Irvin Doomes
9.Love Is All I Need - m.: Norbert Kovacs; t.: Norbert Kovacs, Mircea Adrian Piper; i.: Tabasco
10.Mas conmigo - m.: Mihai Alexandru; t.: Viper; i.: Viper
11.Pe-o margine de lume - m.: Andrei Tudor; t.: Andreea Andrei, Adina Şuteu; i.: Nico și Vlad Miriță
12.Prea mici sunt cuvintele - m.: Mihai Alexandru; t.: Cezar Cristea; i.: Leo Iorga & Pacifica
13.RailRoad, RailRoad - m.: Daniel Alexandrescu, Mircea Presel, Radu Fornea, Annika Ljungberg, Jens Sylsjo, Anders Lundstorm; t.: Daniel Alexandrescu, Mircea Presel, Radu Fornea, Annika Ljungberg, Jens Sylsjo, Anders Lundstorm, Răzvan Ştefaniu, Cătălin Voicu; i.: Rednex feat. Ro-mania
14.Şapte zile - m.: Eduard Cârcotă; t.: Cristian Hrișcu Badea; i.: Paula Seling și Provincialii
15.Shine - m.: Henrik Wikström, Niklas Edberger, Mà¥ns Zelmerlöw; t.: Henrik Wikström, Niklas Edberger, Mà¥ns Zelmerlöw; i.: Oscar, Lars, Alexander, Fredrik (Suedia)
16.Te iubesc - m.: Cristi Nistor, Ionuț Turburaș; t.: Cristi Nistor, Ionuț Turburaș; i.: Adrian Enache
17.The Key Of Life - m.: tradițional / Dinu Maxer, Simona Nae; t.: Dinu Maxer; i.: Simona Nae
18.Time To Rise - m.: M. Slatinsek, Ziga Pirnat; t.: Ziga Pirnat; i.: Maya (Slovenia)
19.Vorbe care dor - m.: Laurențiu Duță; t.: Laurențiu Duță; i.: 3 Sud-Est
20.When We’re Together - m.: Marius Moga; t.: Marius Moga; i.: Cătălin Josan
21.Why - m.: Marin Petrache Pechea; t.: Marin Petrache Pechea; i.: Daniela Nicol
22.Yeke Yeke - m.: Imba; t.: Imba; i.: Imba
23.Your Love - m.: George Popa; t.: Irina Gligor; i.: Paradise
24.Zamira - m.: Raoul Bogdan; t.: George Lazăr; i.: New Effect feat. Gențiana
Rezerve:
1.Brasil - m.: Cosmin Simionică, Tudor Ionescu, Anca Parghel; t.: Cosmin Simionică, Tudor Ionescu, Anca Parghel; i.: Tom Boxer feat. Anca Parghel & Fly Project
2.La storia della pioggia - m.: Sandu Gorgos; t.: Adriana Filip; i.: Inesa
3.Run Away - m.: Radu Bolsea, Sebastian Barac, Marcel Botezan; t.: Radu Bolsea, Sebastian Barac, Marcel Botezan; i.: Cătălin Josan
4.Vânt de vară - m.: Dincă Zamfira Maria; t.: Dincă Zamfira Maria; i.: Monique
Melodii Preselectie Eurovision 2008:
1.C’ est la vie - m.: Daniel Alexandrescu; t.: Sebastian Badiu, Constantin Irenne, Sabina Gherescu, Cătălina Zanfir, Radu Fornea; i.: Yanna
2.Come this way - m.: Marius Moga; t.: Marius Moga; i.: Zero
3.Dragostea mea - m.: Adrian Romcescu; t.: Cristina Ştefan; i.: Lucia Dumitrescu
4.Dr Frankenstein - m.: Henrik Wikström, Niklas Edberger; t.: Kent Olsson; i.: Master Mà¥n (Suedia)
5.Fairytale Story - m.: Andrei Stanoevici, Nicoleta Alexandru; t.: Nicoleta Alexandru; i.: Nicola
6.Fight For Life - m.: Radu Marius Alin; t.: Radu Marius Alin; i.: Nico
7.Follow Me - m.: Alexandra Badoi, Mircea Elisei; t.: Alexandra Badoi, Mircea Elisei; i.: Ada
8.Heaven - m.: Tudy Zaharescu; t.: Tudy Zaharescu, Irvin Doomes; i.: Ana Mardare, Irvin Doomes
9.Love Is All I Need - m.: Norbert Kovacs; t.: Norbert Kovacs, Mircea Adrian Piper; i.: Tabasco
10.Mas conmigo - m.: Mihai Alexandru; t.: Viper; i.: Viper
11.Pe-o margine de lume - m.: Andrei Tudor; t.: Andreea Andrei, Adina Şuteu; i.: Nico și Vlad Miriță
12.Prea mici sunt cuvintele - m.: Mihai Alexandru; t.: Cezar Cristea; i.: Leo Iorga & Pacifica
13.RailRoad, RailRoad - m.: Daniel Alexandrescu, Mircea Presel, Radu Fornea, Annika Ljungberg, Jens Sylsjo, Anders Lundstorm; t.: Daniel Alexandrescu, Mircea Presel, Radu Fornea, Annika Ljungberg, Jens Sylsjo, Anders Lundstorm, Răzvan Ştefaniu, Cătălin Voicu; i.: Rednex feat. Ro-mania
14.Şapte zile - m.: Eduard Cârcotă; t.: Cristian Hrișcu Badea; i.: Paula Seling și Provincialii
15.Shine - m.: Henrik Wikström, Niklas Edberger, Mà¥ns Zelmerlöw; t.: Henrik Wikström, Niklas Edberger, Mà¥ns Zelmerlöw; i.: Oscar, Lars, Alexander, Fredrik (Suedia)
16.Te iubesc - m.: Cristi Nistor, Ionuț Turburaș; t.: Cristi Nistor, Ionuț Turburaș; i.: Adrian Enache
17.The Key Of Life - m.: tradițional / Dinu Maxer, Simona Nae; t.: Dinu Maxer; i.: Simona Nae
18.Time To Rise - m.: M. Slatinsek, Ziga Pirnat; t.: Ziga Pirnat; i.: Maya (Slovenia)
19.Vorbe care dor - m.: Laurențiu Duță; t.: Laurențiu Duță; i.: 3 Sud-Est
20.When We’re Together - m.: Marius Moga; t.: Marius Moga; i.: Cătălin Josan
21.Why - m.: Marin Petrache Pechea; t.: Marin Petrache Pechea; i.: Daniela Nicol
22.Yeke Yeke - m.: Imba; t.: Imba; i.: Imba
23.Your Love - m.: George Popa; t.: Irina Gligor; i.: Paradise
24.Zamira - m.: Raoul Bogdan; t.: George Lazăr; i.: New Effect feat. Gențiana
Rezerve:
1.Brasil - m.: Cosmin Simionică, Tudor Ionescu, Anca Parghel; t.: Cosmin Simionică, Tudor Ionescu, Anca Parghel; i.: Tom Boxer feat. Anca Parghel & Fly Project
2.La storia della pioggia - m.: Sandu Gorgos; t.: Adriana Filip; i.: Inesa
3.Run Away - m.: Radu Bolsea, Sebastian Barac, Marcel Botezan; t.: Radu Bolsea, Sebastian Barac, Marcel Botezan; i.: Cătălin Josan
4.Vânt de vară - m.: Dincă Zamfira Maria; t.: Dincă Zamfira Maria; i.: Monique
Windows Mobile
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Fabian, mulțumesc mult! La prima citire, lista nu pare impresionantă! Din câte îmi dau seama din lista, am ascultat doar 5-6 melodii. Sunt neplăcut surprins, ca anca parghel nu se află în lista principală! Şi ca andra nu are nici o melodie. Eu cred ca andra ar putea da' lovitura la eurovision. Aș avea și eu o sugestie, sa fie schimbat titlul topic-ului. 2006-2007 nu se mai potrivește.
MW Lurker
415 mesaje
din 08/07/2006
18 ianuarie 2008, 13:45:00
Aline, npc. Dar sunt curios ce melodii sti tu din lista aia? unde le-ai ascultat? eu in afara de "vorbe care dor" si "brasil" n-am auzit de niciuna
Windows Mobile
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Am mai ascultat și come this we, a formației zero /moga. Şi mi se pare foarte buna această melodie!
MW Addicted
805 mesaje
din 13/05/2006
21 ianuarie 2008, 23:21:45
Am reusit cu mari dureri de cap sa ascult melodiile. Desi nu vreau sa aud de Provincialii, nici melodia cantata cu Paula Seling nu o consider o mare realizare a lui Carcota Eduard, melodia '7 zile' o vad favorita.
Multe m-au amuzat, la altele nu am rezistat mai mult de cateva secunde( parca cea din Slovenia), circul cu Frankenstein.
Interesanta pare si cea cantata de Ro-mania si expiratii aia, dar, desi muzica etno de pe alocuri pentru un strain poate suna interesant, nu-i dau mari sanse.
C'est la vie, mi-a placut, imi copie preferata: In-grid, dar saraca aceea care canta in franceza nu stiu ce tine in gura, dar suna ciudat intr-o anumita parte a refrenului!
Melodiile frumoase si bune nu stiu daca pot optine mai mult decat unele voturi de la capsunari! Ne trebuie melodii care sa atraga atentia: Yeke, yeke sau Come this way, dar mai ales Zamira a lui New Effect, care desi pare o porcarie ordinara este singura pe langa care vad cadru sa se dezvolte un spectacol vizual( si daca ar renunta la unele vorbe, mai mult vorbeste decat canta, si-ar completa cu ritmuri Fly Project, ar fi cea mai indicata melodie!)
Multe m-au amuzat, la altele nu am rezistat mai mult de cateva secunde( parca cea din Slovenia), circul cu Frankenstein.
Interesanta pare si cea cantata de Ro-mania si expiratii aia, dar, desi muzica etno de pe alocuri pentru un strain poate suna interesant, nu-i dau mari sanse.
C'est la vie, mi-a placut, imi copie preferata: In-grid, dar saraca aceea care canta in franceza nu stiu ce tine in gura, dar suna ciudat intr-o anumita parte a refrenului!
Melodiile frumoase si bune nu stiu daca pot optine mai mult decat unele voturi de la capsunari! Ne trebuie melodii care sa atraga atentia: Yeke, yeke sau Come this way, dar mai ales Zamira a lui New Effect, care desi pare o porcarie ordinara este singura pe langa care vad cadru sa se dezvolte un spectacol vizual( si daca ar renunta la unele vorbe, mai mult vorbeste decat canta, si-ar completa cu ritmuri Fly Project, ar fi cea mai indicata melodie!)
21 ianuarie 2008, 23:28:19
sa vedem toate piesele si apoi sa vorbim eu unul nu am ascultat nici o piesa
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.