Hello guest, welcome to MobileWave forum. Login using the form from right. If you don't have an account you can open one freely. Please read the forum rules.
Mobile: Nokia 5130 XpressMusic - Made in RO
Posted on: 07-12-2009, 18:23:15
@ Relu, tu ai murit de foame in 90-96? cat a fost Iliescu nu ti-a mers bine? Cate zile au avut parintii tai libere FORTAT in vremurile presedintilor precedenti lui Basel?a? Copii tai vor face scoala degeaba, dinaia nu se invata, nu te mai atrage absolut nimic dupa ce inveti, pentru ca ajungi un NIMIC! Inainte, cu liceu erai destul de mare intr-o fabrica, sau ceva de genu`, acum, sa te vad, ce salariu ai avea cu 12 clase? faci facultate, iei diploma, spargi bani, PENTRU NIMIC! Rusine lui Basel! La fel si celor care mint ca le e bine asa. Criza politica e mondiala, intr-adevar, insa odata cu nemtii puteam iesi si noi foarte bine, insa de ce sa lase basel sa dam si noi un kil de hash la export? sau un tir de femei? ala s-a crezut pe vapor, SI TARA E UN VAPOR IN DERIVA! O sa murim de foame! RUSHINE!
@AnteRio: in care fabrica mai esti mare acum? ca toate sunt la fier vechi, iar pe terenurile respective s-au construit vile si altele... daca te duce capu faci ceva, iar daca vrei sa faci o facultate, faci una intr-un domeniu unde mai gasesti ceva de munca, nu economie, drept sau altele care deja au umplut piata muncii de personal... ai sa razi, dar o tara chiar se aseamana cu o nava, unde comandantul este presedinte, dar lucreaza cu ofiterii(ministrii) ca totul sa mearga bine... din moment de pdl a luat mai multe locuri la alegeri, iar in realitate psd-u a fost majoritari, desi multi iesirera pe locul 2 in alegeri e normal ca presedintele sa nu se inteleaga cu ministrii si sa iasa dezastru(adica nava se duce la fund dupa ce intra in alta nava sau obstacol pt ca ofiterii sunt ocupati sa se certe intre ei si majoritatea cu comandantul)... cat a fost iliescu in perioada mentionata a fost un bine aparent, pt ca el a vandut tot ce era de valoare in tara, dar abia de putin timp a inceput sa se vada asta...
in fine, ce am afirmat prima data e parerea mea proprie si personala, nu am avut intentia sa conving pe cineva de ceea ce am spus, ci doar sa-mi exprim punctul de vedere...
Mobile: Nokia5800 XpressMusic
Posted on: 07-12-2009, 18:36:26
On 07-12-2009 17:04:34, wurdulak wrote:
dar ce smardoi mare virtual esti...ce ai inteles e treaba ta, chelu' isi pune mana in cap. nu mai face abuz de vocabular. ce capabil mai esti tu in avatar... gandirea o exhibezi! votant de Basescu ce esti!
daca ti-s superior fizic du-te frate la sala(nu inteleg ce treaba are avataru, avatar aka poza ta nu? daca vrei ceva ca sa te reprezinta ai semnatura....dar nu mai are rost sa continui)....... ce treaba are asta cu politica?(sau vrei sa te dovedesti un mare "manelar nemanelist ca sa te vada lumea")
daca vrei sa ma ataci baga tare nu mai turna in stanga si in dreapta.....fata de ceilalti base s-a miscat....si acum vorbim politica nu despre mine... esti fan Geoana nu? am o noutate pentru tine: marioneta geoana a pierdut alegerile cu tot cu zmeii lui
Edited by Alecsandru, on 07-12-2009, 18:43:48 (2 times)
Posted on: 07-12-2009, 18:41:18
@ Relu, si eu m-am referit in acelasi fel, poate exprimarea a lasat de dorit, intr-adevar, nu zic ca a fost lapte si miere, insa era mai bine... Basel asta, nu face prea multe, nu face abs nimic pt invatamant, medicina, nimic... nu stiu ce `mnezo o sa iasa... Doamne`ajuta...
asa e @ wurdulak
Mda,s-a miscat si base, cu ochiu` lui ala Chior, oricum, n-o sa ramana astea asa, Geoana nu`i chiar singur, ar putea iesi si revolutie, insa oricum, cred ca si un referendum se va face, e acolo vulpea Iliescu, mai nou si Patriciu, astia il conduc pe Geoana asa cum trebuie, veti vedea unde va ajunge tzara asta... IN SHANTZ!
Note: Posts were merged
Edited by AnteRio, on 07-12-2009, 18:45:13 (3 times)
Posted on: 07-12-2009, 18:44:45
ce a pierdut ma lumea? o marioneta din care facea psdu ce vroia? s-a vazut asta in nr votantilor...nici cu alianta lui peste nu i-au facut fata....si ce ai vrea sa faca in invatamant...gata peste noapte se schimba tot....trezireaaaa fratilor.....(au nevoie de timp si fonduri) daca e numai unu singur contra tot sistemu....chior nu mai stiu cum...parca ai fi un copil de gradinita....aici vb de ce face pentru tara....creca vroiai un model sa iasa presedinte
Edited by Alecsandru, on 07-12-2009, 18:52:43 (2 times)
Posted on: 07-12-2009, 19:03:45
nu creca suntem un popor asta cretin incat sa iesim la revolutie din cauza lui geoana....si ala cu foamea....ma tu creca ai vrea sa stai acasa si sa-ti dea bani statul...iliescu...ala e cu comunist cu 2 fete...sau vreti fratilor dictatura....cautam un nou ceausescu si il punem la putere nu?
Edited by Alecsandru, on 07-12-2009, 19:04:23 (1 times)
Mobile: SE W595 and MSI GX610 lap
Posted on: 07-12-2009, 19:05:47
Ne-ar mai trebui comunism inca vreo 40 de ani... poate mai construiesc comunistii cateva fabrici, uzine, blocuri ca sa aiba astia ce sa mai vanda, ca nu prea mai e nimic de privatizat
asteptam pe base sa scoata imunitatea parlamentara pentru toti inclusiv presedinte asa cum a promis in campanie... bine,a mai promis el cate si mai cate...
Posted on: 07-12-2009, 19:06:26
@Alecsandru bai, inteligentule, nu vreau sa stau acasa, vreau sa fac scoala PT CEVA! nu sa frec lampa cu 12 clase+facultate, poate asa ca unii ca tine, si sa-l pup in pe Basel, si tu esti unu` ca el, LASA-NE!!!
Edited by AnteRio, on 07-12-2009, 19:06:53 (1 times)