Hello guest, welcome to MobileWave forum. Login using the form from right. If you don't have an account you can open one freely. Please read the forum rules.
Mobile: nokia 3100@6600 MOTOSLVR L7e LG KP170
Posted on: 21-11-2009, 19:04:04
„Aşa este, tata a fost petrolist. În momentul în care am luat decizia raţională de a trece spre petrol, de a mă îndrepta spre domeniul energiei, evident că a jucat un rol şi copilăria în care auzeam despre mişcări tectonice, sinclinale... şi aşa mai departe. Dar probabil că exista şi un destin” http://ro.wikipedia.org/wiki/Dinu_Patriciu
Cint nu vreau sa-l apar pe Patriciu, vreau doar sa dezbatem putin evolutia lui politica si financiara.
Citat:
"Dinu Patriciu s-a retras în anul 2003 din Parlament şi din viaţa politică activă pentru a se putea dedica afacerilor, fiind unul dintre cei doar trei parlamentari români care au făcut acest pas atunci când o nouă legislaţie a făcut ca demnitarii aleşi să fie incompatibili cu deţinerea de funcţii executive în domeniul afacerilor."
Putea bine mersi sa-si transfere afacerile pe numele rudelor cum au facut ceilalti, dar a ales o cale mai onesta, dupa parerea mea.
Citat:
"În februarie 1990, Patriciu a înfiinţat SC Alpha Construcţii şi Investiţii Imobiliare S.A., care a obţinut Autorizaţia de funcţionare nr. 1, aceasta fiind prima firmă privată înfiinţată în România postcomunistă. Această primă firmă care avea ca obiect de activitate efectuarea de proiecte de arhitectură avea doar 20 de angajaţi."
„Este perfect adevărat că eu am înfiinţat prima firmă privată din România de după 1989. Avea şapte de zero şi un unu la coadă. Făceam proiectare de arhitectură. Toată lumea făcea proiecte în '90. Toţi visam, nu? Şi apoi m-am apucat de imobiliare.”
—Dinu Patriciu
„Primul milion de dolari l-am obţinut din proiectare de arhitectură şi dezvoltare imobiliară. Fără legătură cu petrolul. Chestia cu "primul milion de dolari" e un basm, dar e un basm bazat pe realitate. Realitatea este că într-adevăr cu greu faci primul milion, cu greu faci primele zece, şi după aia încep să se acumuleze mult mai uşor deoarece capitalismul se bazează pe un vechi proverb românesc - "Ban la ban trage". Nu e deloc liric, aşa e realitatea.”
—Dinu Patriciu
Dinu Patriciu este, de asemenea, fondator şi preşedinte al Fundaţiei Dinu Patriciu , organizaţie non-guvernamentală care îşi propune să sprijine financiar tinerii talentaţi aflaţi în imposibilitatea de a-şi definitiva educaţia.
Mobile: nokia 3100@6600 MOTOSLVR L7e LG KP170
Posted on: 21-11-2009, 22:42:48
In turul al doilea la o confruntare intre Domnul Presedinte Traian Basescu si Mircea Geoana, voi vota cu Geoana. Corneliu Vadim Tudor e impotriva lui Basescu si a lui Antonescu, asadar e de la sine inteles spre cine isi va indrepta sustinatorii. Asadar, tu in al doilea tur de scrutin cu cine vei vota? Tot cu Vadim?
Posted on: 21-11-2009, 23:30:25
On 21-11-2009 22:42:48, ADS wrote:
In turul al doilea la o confruntare intre Domnul Presedinte Traian Basescu si Mircea Geoana, voi vota cu Geoana. Corneliu Vadim Tudor e impotriva lui Basescu si a lui Antonescu, asadar e de la sine inteles spre cine isi va indrepta sustinatorii.
Asadar, tu in al doilea tur de scrutin cu cine vei vota? Tot cu Vadim?
Tot Basescu iese. Facem un pariu?
Romanii nu pot fi atat de prosti incat sa voteze cu PSD. E imposibil asa ceva.
Basescu nu e solutia cea mai buna, insa alta nu exista, iar daca ajunge iar PSD-ul la putere e grav.
Si eu l-as vota pe Vadim, insa in proporie de 100% nu are nicio sansa ca sa devina presedinte in urmatorii 20-30 de ani. Chestia e ca nu vreau sa-mi irosesc votul pentru el, asa ca votul meu o sa mearga maine la Basescu.
Mobile: Nokia N70 (card mmc 1GB) Nokia N73 Music Edition (card miniSD 2GB), Nokia N95 (card microSD 1GB)
Posted on: 21-11-2009, 23:50:53
Vadim e un fost poet de curte. Un demagog. Get real. Nimeni nu merita votul meu.
Posted on: 22-11-2009, 00:25:47
Eu sincer as vota pe oricine in afara de PSD(indiferent de cine candideaza din partea lor), unguri si tigani. PSD-ul reprezinta ciuma partidelor, coruptia si hotia la nivelul cel mai inalt (nu ca celelalte partide ar fi mai cu mot, insa ca PSD nu mai exista). PDL, PNL, PRM dar NU PSD. PSD-ul este o alegere catastrofala pentru Romania.
Base imi atrage atentia pentru ca e cel mai simpatic presedinte pe care l-a avut Romania. Unii ar zice ca am un motiv idiot ca sa-l votez, dar nu conteaza pentru ca oricine ar iesi...Romania tot prost o sa mearga.
"Pasarica"
Lasand gluma la o parte, dintre un presedinte care face scandal, care le rupe gura la toti nenorocitii astia de 2 lei care fac pe mieluseii si unul care se da omul dreptatii si salvatorul Romaniei, care tace si fura in liniste, il prefer pe primul! Acela e Basescu! Nu vreau sa vina iar PSD-ul la putere si sa saraceasca in ultimul hal tara asta. Basescu a stiut sa-i mai tina in frau, a facut scandal. Toti cei care si-au facut averi pe vremea lui tovarasu' Iliescu au luat-o in bot. Stiu ca mult ar fi preferat sa fie "liniste" si sa traiasca cu impresia ca totul merge bine, cand de fapt nenorocitii furau pana nu mai stiau de ei, dar cu Basescu nu s-a mai putut iar multi oameni nu inteleg asta (E GRAV).
Multi oameni naivi spun ca Basescu nu a facut nimic in mandatul asta, ca nu a facut decat scandal, dar nu e asa. Basescu nu a fost lasat! Totusi, a reusit sa mai reduca din numarul coruptilor, hotilor si din mizeria lasata de PSD. A reusit sa se lupte si sa le tina piept nenorocitilor, desi "s-a tras" in el din toate directiile. De cand a iesit presedinte a fost vanat in ultimul hal de presa si unele televiziuni (cumparate de adversarii politici), a fost ales tap ispasitor pentru absolut orice! Ex: "azi a plouat, Basescu e de vina pentru vremea rea", "traficul a fost blocat, Basescu a reusit prin deciziile sale sa duca la acest lucru", "maine o sa ninga, asta o sa se intample datorita faptelor nejustificate ale lui Basescu" etc. Mi-e SCARBA efectiv de cum au fost manipulati romanii cu presa asta jalnica. Partea proasta este ca multi au pus botu' la o asemenea manipulare jalnica si cretina (prost sa fii ca sa nu-ti dai seama).
Chiar si asa, nu au fost manipulati suficienti de multi incat Basescu sa fie dat la o parte.
PSD nu o sa reuseasca prin mijloace necurate, hotie si mafie sa-l inlature pe Basescu. Basescu presedinte!
Sa dispara PSD-ul pentru totdaeuna de pe scena politicii! Joc cu comunismul!
Romani, nu distrugeti si mai rau Romania! Deja Romania e o tara jalnica, dusa in acest punct de catre cei de la PSD. Nu-i lasati sa ne conduca din nou si sa fure ce a mai ramas din tara asta! Luati atitudine! Votati cu oricine altcineva in afara de Geoana! Duceti-va la vot! Nu-i lasati pe nenorocitii de la PSD sa castige! Nu va numarati printre mosii comunisti si senili care voteaza PSD-ul!
Edited by Marius, on 22-11-2009, 00:31:27 (3 times)
Posted on: 22-11-2009, 00:37:08
Voteaza Basescu!
Sa votati DA si pentru parlamantul unicameral + DA pentru reducerea numarului de parlamentari!
Hai Basescu! Sper sa iasa din primul tur ca sa nu faca manarii NENOROCITII, IMPUTITII, HOTII de la PSD (manca-i-ar dracii de lipitori corupte ce sunt).
Edited by Marius, on 22-11-2009, 00:37:56 (2 times)