Hello guest, welcome to MobileWave forum. Login using the form from right. If you don't have an account you can open one freely. Please read the forum rules.
Vanghelie a răspuns după lecţia lui Băsescu: ”L-am căutat pe Herodot pe Gogăl, ăăă... Gagăl...Gulgăl...”
”Deci Herodot, 484-425, vă spun tot, când s-a născut, când a murit, la şase dimineaţa m-am trezit să-l caut, că mi-era frică c-o să mă întrebaţi”. Marian Vanghelie a venit, azi dimineaţa, la şedinţa PSD, cu temele bine făcute, atât pe linie politică, de partid, cât şi enciclopedică.
Mai întâi, l-a atacat pe Traian Băsescu, ”dirigintele clasei”, care şi-a permis să-i ţină ora lui Boc la Guvern, fără să informeze, în prealabil, jumătatea pesedistă a sălii. Vanghelie s-a arătat nemulţumit nu numai de apariţia intempestivă a lui Băsescu, ci şi de lecţia pe care acesta a ţinut-o: ”Păi vine el să ne spună unde găsim păpădia, unde-l găsim pe Herodot, ce e asta?!...” Cu ceva-ceva, Vanghelie tot a rămas. În pregătirea zilei de azi, edilul de la cinci a intrat pe Google, să afle amănunte despre Herodot, în ca că va fi întrebat de ziarişti. ”L-am căutat pe Herodot pe Gogăl, ăăă... Gagăl...Gulgăl..., Gugăl ăsta”, s-a poticnit Vanghelie, în faţa camerelor, la ieşirea din şedinţă. ”De păpădie ştiam, n-am mai căutat-o...”, a precizat modest primarul.
Ministrul transporturilor Radu Berceanu este un "tâmpit", iar premierul Emil Boc este un "ţâşti-bâşti" incompetent, în viziunea vicepreşedintelui PSD Liviu Dragnea.
"Era tâmpitul ăsta de Berceanu la o întâlnire a Coaliţiei: <>". Ei aşa pun problema. Ce, Emil Boc e mai capabil decât Dan Nica? Ţâşti-bâştiul ăla? Am ajuns să ne dea lecţii! Şi Blaga care vorbeşte când? Numai dimineaţa, că după-amiază are o problemă. Ce, Pogea e mai capabil decât Niţă? Nici nu e comparaţie"
Replica lui Berceanu este GENIALA:
Berceanu: „E de preferat să-ţi spună tâmpit un duşman decât să-ţi spună prostănac toţi colegii”
Asta pe langa faptul ca a decapitat, din pix, vreo 7 oameni PSD aflati in posturi, cheie, de conducere in cadrul Ministerului Transporturilor.
Emil Boc a anunţat şedinţă extraordinară de guvern mâine, pe proiectul Nabucco.
Premierul Emil Boc a convocat şedinţă extraordinară de guvern mâine, pe proiectul Nabucco.
Întâlnirea de mâine de la Palatul Victoria vine în contextul în care preşedintele Traian Băsescu a anunţat că "au apărut nişte probleme în acordul inter-guvernamental Nabucco care se semnează luni în Turcia".
Reprezentanţi ai Bulgariei, României, Austriei, Ungariei şi Turciei vor semna luni, la Ankara, un acord de tranzit pentru proiectul Nabucco.
Proiectul Nabucco prevede construirea unui gazoduct care va transporta anual până la 31 de miliarde de metri cubi de gaz din Asia Centrală în special spre Uniunea Europeană şi va trece prin Turcia şi sud-estul Europei.
Lavinia Năstase, sexy-consiliera de la Ministerul Culturii, are în spate un trecut dubios. Este suspectată că ar fi fost proxenetă în Italia şi că agenţia ei de modeling ar fi fost doar un paravan pentru afaceri cu fetiţe.
Evident că ea neagă vehement acest lucru. Până una-alta, ministerul s-a descotorosit urgent de ea pe motiv de nemuncă. Ea crede că şi-a găsit menirea, aceea de a fi susţinătoarea numărul 1 a familiei prezidenţiale.
Lavinia Năstase, bomba sexy de la Ministerul Culturii, nu e uşă de biserică. După ce a atras atenţia asupra sa pozând cu sânii la vedere, argeşeanca a fost acuzată de proxenetism. Mai precis, în presa locală s-a scris în urmă cu câţiva ani că ar trimite fete în Italia prin agenţia de modeling pe care o deţine, “Evangeline Style”.
Lucru însă nedovedit şi pe care pedelista îl neagă cu vehemenţă. Ea spune că ar fi fost vorba doar de un articol comandat de liberali care doreau să scape de ea din partid.
“La Piteşti cu două sticle de whisky şi 100 de euro poţi să cumperi ce articol vrei. A fost o mizerie! Ziarul s-a distribuit gratis! I-am dat în judecată, dar procesul a trecut din penal în civil, căci se schimbase legislaţia”, ne-a explicat Năstase.
Mai mult, ea a spus că agenţia sa este o şcoală de modeling, bune maniere şi arte pentru copii. Totuşi, oamenii din Piteşti au tot vorbit că Lavinia nu e uşă de biserică, mai ales din cauza comportamentului ei care a şocat comunitatea.
Lavinia Năstase a anunţat că nu mai lucrează la Ministerul Culturii de la începutul acestei luni. “Am fost colaboratoare. Am lucrat din aprilie şi până pe 30 iunie. Mi-am dat demisia pentru că nu existau fonduri pentru românii din străinătate”.
Cât despre angajarea la minister, spune că nu Theodor Paleologu a fost cel care a angajat-o. “Nu îl cunosc personal!”, a afirmat ea. Dar a explicat că, pentru a se angaja, a vorbit “cu toată lumea din minister”.
“Cu dl. Octavian Ştireanu (secretar de stat la Cultură, n.red.) am vorbit ultimul”, a adăugat tânăra, dar ne-a asigurat că “nu este într-o relaţie extraordinară” cu el.
Ca o pedelistă adevărată, mai ales că este prim-vicepreşedinte al organizaţiei PD-L din Italia, Lavinia Năstase s-a declarat mare admiratoare a lui Traian Băsescu.
“Îl iubesc pe dl. preşedinte! Chiar este o crimă să îţi placă preşedintele?”, ne-a spus ea cu năduf, adăugând: “În noiembrie o să aduc voturi din Italia pentru preşedintele României!”.
Ministerul Culturii spune că a fost dată afară
Reprezentanţii Ministerului Culturii, condus de Theodor Paleologu, au recunoscut, ieri, printr-un comunicat, că Lavinia Năstase a fost colaboratoare a instituţiei pentru un proiect de sprijinire a comunităţilor românilor din străinătate.
Numai că, potrivit lor, pedelista nu a pus în practică nici unul dintre proiectele asumate prin contractul de colaborare. Aşa că nu a fost plătită şi ministerul a decis să renunţe la colaborarea cu ea.
Lavinia Năstase
- fostă membră PNL
- fostă membră PNG
- actualmente este membră PD-L şi din octombrie 2008 prim-vicepreşedinte al organizaţiei PD-L Roma
- fostă cântăreaţă
- fostă prezentatoare TV
A pozat fără sutien
Ziarul nostru v-a prezentat-o în ediţia de ieri pe Lavinia Năstase, fostă angajată în Ministerul Culturii, în ipostaze destul de controversate. În urmă cu zece ani, ea a pozat pe jumătate dezbrăcată.
Pedelista se justifică, spunând că la vremea respectivă era cântăreaţă de muzică uşoară. “Eram la un bal mascat, la PNL, partidul din care făceam parte atunci. Mă îmbrăcam destul de....dar atenţie, am fost cântăreaţă de muzică uşoară”, ne-a declarat Lavinia Năstase.
Consulul român la Chişinău, obligat să demisioneze după ce a fost filmat făcând sex cu o angajată a ambasadei.
Consulul român la Chişinău, Ion Nuica, şi-a prezentat luni demisia după apariţia unei înregistrări video în care este înfăţişat făcând sex cu o angajată a misiunii diplomatice. Ministerul român de Externe a confirmat că diplomatul îşi va da astăzi demisia şi că a fost rechemat în ţară încă de săptămâna trecută. Înregistrarea, realizată cu o cameră ascunsă, a fost publicată luni de cotidianul Curentul. Nu există niciun indiciu despre persoana care a cine a realizat înregistrarea, dar cotidianul citat susţine că „limbajul genericului, maniera realizării montajului şi utilizarea precară a limbii române trădează nişte angajaţi ai SIS-ului moldovenesc care nu au studiat in România”.
Curentul afirmă şi că femeia din imagini pare să fie o angajată a misiunii diplomatice, cel mai probabil o tânără din Republica Moldova.
Scandalul intervine chiar înainte de alegerile generale repetate din Republica Moldova şi într-un moment dificil pentru relaţiile dintre România şi Republica Moldova. Regimul Voronin a acuzat România de tentativă de lovitură de stat după protestele violente de pe 7 aprilie. Ambasadorul român la Chişinău a fost expulzat (la fel ca şi ministrul-consilier al Ambasadei, Ioan Gaborean), România a încercat să trimită un alt diplomat – pe Mihnea Constantinescu – care nu a fost însă acceptat de autorităţile de peste Prut. În prezent, România nu are ambasador în Republica Moldova, ci doar un însărcinat cu afaceri.
Sursa: Gandul
Edited by klax187, on 13-07-2009, 14:55:07 (1 times)
EBA, obiectul unui e-mail injurios care circulă prin Parlamentul European.
Elena Băsescu spune că face obiectul unui e-mail injurios care circulă printre membrii Parlamentului European şi se apără spunând că nu este "o păpuşică" şi a ajuns unde este fără ajutorul tatălui ei.
Fiica preşedintelui Băsescu, aleasă europarlamentar ca independent în 7 iunie şi redevenită apoi membră a PLD, a declarat într-un interviu publicat de ediţia electronică a revistei The Parliament că în Parlamentul European a circulat un e-mail care o denigra.
"Spunea că păpuşica a ajuns în Parlament şi era destul de răutăcios. Făcea aluzie la tatăl meu şi sugera că am fost aleasă doar pentru că el este cine este. Totuşi, vreau să subliniez că am candidat ca independent la alegerile europene, şi nu din partea partidului tatălui meu", a explicat mezina familiei prezidenţiale.
Elena Băsescu, despre care site-ul The Parliament afirmă că este supranumită "Paris Hilton din Carpaţi" a continuat: "Relaţiile familiei mele nu sunt singura armă pe care unii oameni vor să o folosească împotriva mea, ci şi faptul că am fost model. Aluzia este că sunt inferioară intelectual altor europarlamentari şi nu am dreptul să fiu aici. Acestor oameni le-aş spune că sunt implicată în politică de mulţi ani. Sunt şi economist, iar modellingul nu mai este acum decât un hobby".
EBA a recunoscut că este un avantaj să fii fiica unui preşedinte, dar spune că a ajuns acolo unde se află în prezent prin forţe proprii. "Bineînţeles că este avantajos să ai un tată care este preşedintele unei ţări, dar în mod clar ai nevoie şi de alte calităţi. Am ajuns acolo unde sunt astăzi doar prin propriile forţe. Nu mi-a plătit în niciun fel eforturile", a spus Elena.
"Nu ştiu cine a trimis e-mailul, dar m-a deranjat şi m-am simţit jignită să descopăr că circulă la doar câteva zile după ce am ajuns aici. Oamenii care fac asta nici măcar nu mă cunosc", a conchis Elena Băsescu în interviul pentru The Parliament.
Romanii ii asociaza pe Basescu cu Popeye Marinarul si pe Geoana Tom motanul.
Un sondaj BCS prezinta opiniei publice o abordare prezenta de obicei numai in laboratoarele de marketing politic.
Sondajul dat publicitatii ieri de Biroul de Cercetari Sociale, prezinta o analiza extinsa a perceptiilor politice ale alegatorilor. Sondajul, realizat intre 9-16 iulie, constata ca numai 40% din romani sunt siguri ca vor merge la urne la prezidentialele din noiembrie. Dintre cei care s-au hotarat deja cu cine sa voteze, 35% s-ar pronunta pentru Traian Basescu, circa 20% ar vota cu liderul PNL, Crin Antonescu, 19% cu Mircea Geoana, 5,4% cu Sorin Oprescu si 4,7% cu Radu Duda. Cu alte cuvinte, BCS confirma in mare cifrele lunii trecute, cu deosebirea ca liderul PNL nu inregistreaza un recul in cazul in care Sorin Oprescu s-ar hotari sa candideze.
Ce aduce insa interesant studiul citat este lista de asocieri pe care le fac alegatorii romani intre politicieni si diverse personaje celebre. Astfel, Traian Basescu este asociat in cea mai mare masura cu Popeye Marinarul, apoi in ordine cu Pinocchio, Tom motanul si Mihai Viteazu. In cazul lui Crin Antonescu, asocierea se face cu Fat-Frumos, Harap-Alb, Alain Delon si Tom motanul, iar Mircea Geoana cu Tom motanul, cu Pinocchio, cu Jerry soricelul, Danila Prepeleac si, in al cincilea rand, cu Ion Iliescu. Radu Duda este asociat cu Fat-Frumos si Regele Mihai, iar Vadim Tudor cu Vlad Tepes.
Sociologul Bruno Stefan, unul dintre coordonatorii studiului, a explicat ca cercetarea asocierilor pe care oamenii le fac chiar si in mod involuntar intre personaje cunoscute si oamenii politici se face in mod curent la cererea partidelor politice, reprezentand una dintre uneltele de a ajunge cat mai eficient in mintea alegatorilor. "In Romania astfel de asocieri s-au facut pana acum numai pentru uzul intern al partidelor si numai in focus grupuri, adica analizand numai opiniile a 8-10 persoane. In SUA astfel de sondaje sunt date constant publicitatii", spune Bruno Stefan.
El atrage atentia ca, in pofida sablonului incetatenit in Romania, potrivit caruia votul este negativ, oamenii voteaza de fapt pentru ce le place - adica sentimental. "Or, eu am vrut sa suprind intr-o fotografie marita tocmai acest vot sentimental, aceste asocieri spontane care sunt foarte importante pentru decizia de vot, dar nu pot fi cuprinse in procentele obisnuite." Prin aceste asocieri, continua el, aflam foarte multe lucruri despre alegatori. De exemplu, ca principalii adversari nu se confrunta in mintea oamenilor. Personajele sunt din povesti diferite.
Vanghelie: Nu mergea speech-ul lui Băsescu în gura Elenei Udrea.
Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, în cadrul emisiunii 3x3 cu Stelian Tănase, că decizia înfiinţării comisiei Udrea a fost una care s-a luat la nivelul partidului. Vanghelie mai susţine că Elena Udrea are un speech a la Traian Băsescu care nu i se potriveşte.
"Elena Udrea credea că dacă are nişte cunoştinţe la noi în PSD, îşi va putea rezolva problemele. Deciziile în PSD nu se pot lua în baza relaţiilor pe care le are ea, domnul Cocoş şi alţii. Nu mai merge aşa ceva. Partidul a fost de acord în ansamblu cu hotărârea pentru comisie, nu Marian Vanghelie. Nu poate Marian Vanghelie să decidă singur", spune liderul PSD.
Vanghelie crede că Elena Udrea şi Monica Iacob Ridzi au ajuns în situaţia actuală şi datorită obrăzniciei.
"Eu cred că doamna Udrea sau doamna Ridzi s-au regăsit în aceste comisii datorită faptului că nu au ştiut să conducă şi datorită obrăzniciei. Aveau senzaţia că li se permite orice".
Vanghelie: Nu poate o femeie să fie bărbat
Vanghelie spune despre Elena Udrea că are un speech a la Traian Băsescu. Zilele trecute, Udrea a anunţat că a pregătit "rulete şi abace" pentru ca membrii comisiei care vor ancheta cheltuielile Ministerului Turismului să-i măsoare jaluzelele.
"Este un speech a la Traian Basescu, ceea ce nu îi poate sta bine unei femei. Din punctul meu de vedere, nu vreau să fiu răutăcios şi nici misogin, a fost o caţă. Nu poate o femeie să fie bărbat. Nu mergea speech-ul lui Traian Băsescu în gura Elenei Udrea", a declarat Vanghelie.
Preşedintele PSD Bucureşti susţine că membrii partidului său se consultă telepatic
"Există o grupare Vanghelie care este sătulă de ceea ce a făcut Traian Băsescu la Ministerul Transporturilor, la Primăria Capitalei. Cred că Traian Băsescu este obişnuit cu PD-L în care toată lumea tace din gură. La noi, este un partid democrat şi sunt foarte mulţi lideri care şi-au spus punctul de vedere. Ne consultăm telepatic, noi, între membrii de partid, ne înţelegem din priviri. Prin telepatie, ştim ceea ce avem de spus. Dacă facem o distincţie între ceea ce a făcut Traian Băsescu în politica românească şi ceea ce a făcut Mircea Geoană, este o diferenţă de la cer la pământ", spune Vanghelie.
Vanghelie: Guvernul Boc rezistă până după alegeri
Marian Vanghelie a făcut şi câteva previziuni legate de alegerile prezidenţiale din toamnă. "Mircea Geoană va câştiga, din al doilea tur. Nu poate să câştige nimeni din primul tur", susţine Vanghelie.
În legătură cu ce se va întâmpla cu actualul Guvern, Vanghelie crede că va rezista până după alegerile prezidenţiale.
"Nu cred că este o soluţie benefică să punem la cale să plecăm acum, în acest moment. nu poţi să pleci cu două luni înainte că nimeni nu te va mai crede", spune Vanghelie.
Vanghelie i-a acuzat pe democrat-liberali că nu au fost corecţi de la bun început faţă de partenerii de guvernare
În ceea ce priveşte o eventuală remaniere guvernamentală, Vanghelie a spus că acest demers poate fi iniţiat de primul-ministru Boc, care are prerogativele constituţionale în acest sens, dar a atras atenţia că modificarea componenţei Executivului are nevoie de acceptul PSD. "Este dreptul constituţional al lui Emil Boc, dar după o discuţie în coaliţie. Domnul Boc n-a ajuns prim-ministru pentru că are o majoritate PD-L", a spus Vanghelie.
Pe de altă parte, Vanghelie i-a acuzat pe democrat-liberali că nu au fost corecţi de la bun început faţă de partenerii de guvernare, susţinând că aproximativ 200 de numiri în funcţie a unor social-democraţi nu au fost făcute.
Mobile: SE W580i and MSI GX610 lap
Posted on: 12-10-2009, 22:30:23
office@sudstil.ro către mine
Am rugamintea... ca la alegerile prezidentiale din 22 noiembrie sa fii alaturi de noi si sa te prezinti la vot, iar in loc de vot sa scrii pe buletinul de vot: LEGALIZATI MARIJUANA! daca esti alaturi de noi da mai departe!
La alegerile pentru functia de EuroParlamentar, "fata lu' tata" avea nevoie de 10.000 de voturi (parca) si a obtinut cu un + peste, astfel incat la o contestatie sau renumarare sa nu scada sub acel barem minim!