Hello guest, welcome to MobileWave forum. Login using the form from right. If you don't have an account you can open one freely. Please read the forum rules.
Mobile: Nokia N70 (card mmc 1GB) Nokia N73 Music Edition (card miniSD 2GB), Nokia N95 (card microSD 1GB)
Posted on: 08-06-2009, 16:50:39
Ieri am mers cu tata sa votam, la liceul Tonitza, ca de ala tinem noi. Am votat cu Elena Basescu. Mi-am batut joc de vot ca de obicei. Tata a zis ca sunt bou si ca gandesc cu alte organe anatomice. La alegerile din noiembrie am votat cu PRM-u.
Posted on: 08-06-2009, 18:21:06
On 08-06-2009 14:42:58, Raoul wrote:
Ba era! PRM de exemplu!
Acum veti zice ca nici vadim nu e mai prejos... insa l-ati votat voi,l-ati pus pesedinte sau mai stiu eu ce si nu a facut nimic? D astia ne-am saturat,hai sa-i mai punem si pe altii! Poate ca ati aveti dreptate,si Vadim cu Becali sunt la fel,insa cum am mai spus si eu,macar ramaneam cu constiinta impacata! Dar asa...
Raoul draga,sincer sa fiu,eu am impresia ca tu nu stii pentru ce ai votat.Si vorba lui Wurdulak:tare era sa nu mearga nimeni la vot.Era cea mai tare chestie care se putea intampla din 90 incoace.Dar din moment ce mai exista oameni care-l pupa pe basescu in hypermarket si-i spun ca e cel mai tare...no comment!
Edited by soryn, on 08-06-2009, 18:36:02 (2 times)
Posted on: 08-06-2009, 18:45:39
Wurdulak,ma asteptam la mai mult din partea lui Crin...mult mai mult!Cat timp era in parlament avea un discurs de nota 10...acum parca i-a luat D-zeu glasul(exceptand ultima saptamana).Aaa,Raoul,cat timp platesc impozite nu numai ca am dreptul sa ma "vait"... ba,dimpotriva,as avea dreptul sa-i iau si un pic de gat pentru cei 20 de ani din urma...si pentru cei care vor veni!
Edited by soryn, on 08-06-2009, 18:55:16 (1 times)
BBC isi bate joc de Romania "O doamna romanca voteaza", scrie sub poza infatisand o tiganca cu broboada care introduce, zambind cu gura pana la urechi, buletinul in urna. In spatele ei troneaza drapelul Romaniei. Imaginea a fost postata ieri pe site-ul BBC, alaturi de alte fotografii, ce se doresc a fi un test despre alegerile din UE. "Dat fiind faptul ca au avut loc alegeri in noua state din Uniunea Europeana, unii alegatori s-au imbracat in straie traditionale pentru a merge la vot. Puteti ghici care este originea fiecarui costum?", suna textul chestionarului. Este drept ca toti cei imortalizati zambesc, dar niciunul nu arata ca "doamna romanca", desi or avea si ei tiganii lor. Si nici nu au steagul tarii natale in fundal.
Dupa ce treci in revista cele sapte poze, vine si raspunsul. "In sensul acelor de ceasornic, stanga sus: studenta la Conservatorul din Viena; femei ale minoritatii slave din Spreewald, Germania; un mandru husar din Ungaria; o doamna romanca voteaza; bavarezi highlanders din sudul Germaniei".
Sa le aducem aminte confratilor englezi, cu a caror familie regala suntem inruditi, de povestea Reginei Maria, dupa o vizita in tara-i natala, in urma careia s-a intalnit cu Regele George al V-lea. Acesta i-a spus ca britanicii ii considerau pe romani "un neam inapoiat, inrudit cu popoarele din India".
"De ce oare romanii sunt cei mai putin iubiti in lume? Chiar n-a putut nimeni sa-i arate lumii asa cum sunt? Si nimeni nu se apleaca asupra dreptului lor istoric?", se plangea Regina Maria in 1935.
Pentru jurnalistii de la BBC, in anul de gratie 2009, pare-se ca romanii tot neam inrudit cu India au ramas.
O tablă neştearsă uitată într-un colţ al unui sediu de partid, în care au fost scrise instrucţiunile pentru liderii de organizaţii, confirmă faptul că Partidul Democrat Liberal a făcut turism electoral şi a asigurat voturile Elenei Băsescu.
Confirmarea că EBA primeşte zece voturi pe secţie trebuia efectuată chiar în ziua scrutinului până la ora 12,00, iar de această sarcină se ocupau membri Biroului Permanent Judeţean al Partidului Democrat-Liberal. De asemenea, turismul electoral a făcut parte din strategia de campanie creată în laboratoarele democrate.
Teacher-ul strategiei puse pe tablă este Ionel Manţog, un om cu probleme penale, dar cu multe idei electorale. Nu ştim cine este "elevul de serviciu" care nu şi-a făcut treaba, să şteargă tabla cu buretele.
Ales şef de campanie la Gorj pentru alegerile europarlamentare desfăşurate duminică, Ionel Manţog şi-a luat în serios rolul şi a început să creeze strategii de câştigare a voturilor. Nu numai pentru partid, la fel ca alţi lideri de organizaţie din ţară, Manţog a avut şi rolul de a-i asigura voturile necesare candidatei independente, Elena Băsescu, mezina preşedintelui.
Şi ca un om responsabil, şeful de campanie din Gorj şi-a luat la sediul partidului o tablă modernă, a chemat liderii de organizaţie din judeţ şi le-a "predat" strategia de câştigare a alegerilor. Pentru că unii dintre lideri chiar îşi luau notiţe de pe tablă, nimeni nu s-a grăbit să şteargă, in final, instrucţiunile.
"S-AU REPEZIT CA ULII LA TABLĂ!"
Cum s-a aflat, însă, de notiţele scrise pe tablă de Manţog? "Am mers ieri (n.r. luni) să obţinem un punct de vedere de la liderii PD-L din Gorj faţă de acuzaţiile care le erau aduse de către social-democraţi, cum că ar fi fraudat alegerile, prin practicarea turismului electoral.
La partid erau doar doi membri care se uitau la un televizor în sala de conferinţe. Erau atenţi la ceea ce se spunea la televizor. Când am intrat am văzut tabla, iar operatorul nu a apucat să ia decât un cadru, pentru că cei doi au sărit ca arşi când au constata prezenţa noastră şi au şters tabla. S-au repezit ca ulii la acea tablă", povesteşte reporterul televiziunii locale RTV, Alina Iordăchescu, cea care a reuşit să obţină imaginea.
La redacţie şi-au dat seama ce au pe bandă, exact strategia secretă a PD-L Gorj, iar printre instrucţiuni se aflau şi câteva aspecte de fraudare a alegerilor sau confirmări ale suspiciunilor apărute în ultimele zile legate de susţinerea PD-L a candidatei independente EBA.
REZOLVAŢI PROBLEMA... DIN PRIMELE VOTURI!
Aşa sună una dintre instrucţiunile lui Manţog faţă de liderii de organizaţii. "Rezolvaţi problema... din primele voturi (zece pe secţie) Responsabilii BP verifică personal lista cu cei zece, prezenţa la vot a acestora.
Mobile: Nokia N70 (card mmc 1GB) Nokia N73 Music Edition (card miniSD 2GB), Nokia N95 (card microSD 1GB)
Posted on: 10-06-2009, 09:11:11
On 09-06-2009 12:36:50, Raoul wrote:
In mod clar e intentionat! Au mai fost destule faze de genu...
Nenorocitii naibii,daca nu ne suporta de ce ne-au mai bagat in UE??
Ca sa profite de pe urma Romaniei, ca sa profite de noi.
Location: statul politienesc si corupt Romania :| / vezi semnatura
Mobile: Qtek S200 (+SD HS 4 Gb) & HTC Touch Dual (+microSD 4Gb)
Posted on: 14-06-2009, 22:29:44
asta e...iar au fost fraudate alegerile. ceva nou?
hai sa ne mai descretim fruntile un pic...
Fiica cea mică a preşedintelui a avut grijă să arate bine încă de acum câţiva ani. Ea a cheltuit mulţi bani pe operaţii estetice. Şi-a operat de două ori coapsele, ca să scape de „aripioare", apoi nasul, care până acum a trecut prin trei „ajustări", şi buzele, mărite în două rânduri. Printr-un tratament special şi-a curăţat tenul, apoi a descoperit câteva mici artificii menite să o aducă mai aproape de perfecţiune: gene false, unghii false, lentile de contact, contur tatuat la buze, bronz artificial. Elena a cheltuit pentru acest lucru 18.000 de euro, dintre care 14.000 de euro s-au dus pe operaţiile estetice.
Credeţi că a meritat? Şi pentru că a moştenit tupeul tatălui ei, Elena se ia şi de tatăl fostului sau actualului, cine mai ştie, ei iubit, Hrebe. La învinovăţit, la o emisiune pe Antena 3, de eşecul relaţiei sale cu fiul lui. Ea susţine că lui Hrebe nu-i convenea faptul că ea era mai cunoscută decât fiul său. „Unii băieţi consideră că femeia nu trebuie să fie mai cunoscută decât bărbatul”, a spus ea dezamăgită. A mai anunţat, tot în acea emisiune, că nu-şi va schimba niciodată numele. „Sunt mândră de numele meu, nu o să îl schimb nici dacă mă mărit; soţul meu va trebui să înţeleagă”, a spus EBA. Credem că tatăl ei este în al nouălea cer...
Mobile: Nokia N73 , htc touch cruise (p3650), nokia N95 8Gb
Posted on: 14-06-2009, 22:53:27
Unii ar spune " Daca tot e proasta si analfabeta, macar sa fie frumoasa " dar din nefericire pentru ea nici frumoasa nu e ,de fapt e ideala pentru un post de baby sitter .