Hello guest, welcome to MobileWave forum. Login using the form from right. If you don't have an account you can open one freely. Please read the forum rules.
Mobile: hd 2
Posted on: 09-02-2010, 08:16:54
@ratti mersi, o sa incerc nodata.cab. pare ok. Insa tot mi se pare enervanta lipsa de control a unor chestii elementare, iar in plus bug-uri peste bug-uri.
Acu' vreo luna de zile mi-am zis ca mai incetez cu instalari de programe, cu experimentele si incerc sa-l folosc din plin ca "instrument" si nu ca scop in sine, sa am cu ce sa imi omor timpul. Ash! Noroc cu forumisti de aici!
Nu sunt fan al altei companii (mi se pare cel putin bizar termenul de fan in domeniul asta: adica sa imi doresc ca niste moguli sa aiba profituri din ce in ce mai mari sau cum sa interpretez termenul?!?), insa daca tot folosesc htc este normal sa critic toate momentele in care dau cu stangu' in dreptu' si se pare ca nu-s putine. Faptul ca ei cheltuie mult cu cercetarea-dezvoltarea, justificandu-si astfel pretul, nu prea are acoperire in realitate.
Edited by porcelin, on 09-02-2010, 08:22:01 (1 times)
Posted on: 09-02-2010, 08:27:47
PS: am uitat sa mentionez ca mi-am mai ras inca vreo 20 de MB cu mail-urile pe care mi le aduce tocmai din 01.01.2009 (de ce tocmai la data aia, nu stiu!).
Ascary memoria aia creste daca pun un card mai mare sa inteleg? Eu am cardul lui de 2gb.
A si inca o chestie, mi-a expirat resco manager si de unde as putea sa iau "altul" care sa mearga ok si am mai obeservat ca de cand a expirat resco imi intra foarte greu in file manager(cel al windowsului) sta vreo 2 min sa intre in my device de exemplu vre-o idee?
Mobile: HD2 OS Elegancia & Android FroyoStone & Radio 2.12
Posted on: 09-02-2010, 14:54:32
@hoox2002 Nu ii creste memoria interna. Ea este standard si mai mai mica sau mai mare in functie de ROM-urile pe care le are fiecare. Cu un card mai mare (16Gb) cam uiti de problemele de spatiu. Resco-ul cauta-l cu cateva pagini in urma.Am postat unul acolo. Eu am dezinstalat Resco. Probabil ca din cauza crack-ului merge cam greu. Daca te uiti cu cateva pagini in urma ai si varianta fara taskmanager (probabil ca asta il incetineste).
@porcelin "Insa tot mi se pare enervanta lipsa de control a unor chestii elementare, iar in plus bug-uri peste bug-uri."
Vinde-l si tu si ia-ti ceva de la Nokia. Foarte stabil si fara buguri. Sau treceti la customuri unde niste baieti muncesc ca sa ne scape de astfel de buguri si de cele mai multe ori chiar reusesc.
Zau ,lamentarile astea mi se par penibile si nu cred ca subiectul topicului sunt reclamatiile vis-a-vis de produsele hTC. Sugestiile trimiteti-le direct producatorului si scutiti-ne de lacrimi si oftaturi. Sa incercam cu totii sa fim mai constructivi si sa privim lucrurile mai detasat.
@Hotoman E un telefon foarte bun man. Poate prea performant si din aceasta cauza lumea se plange. Pentru unuii ar fi mai potrivit un pocket pc mai simplu ca sa scape de "probleme". Daca il folosesti cu un scop predestinat poti fi foarte multumit de el. Insa daca il tot "freci" instaland si dezinstaland cu nemiluita normal ca o ia razna.
Edited by ascary, on 09-02-2010, 15:06:02 (1 times)
Posted on: 09-02-2010, 15:10:56
"Vinde-l si tu si ia-ti ceva de la Nokia. Foarte stabil si fara buguri."
TOcmai ce spuneam mai sus ca nu sunt "fan"-ul uneia sau alteia dintre firme. La momentul cand am decis cumpararea hd 2-ului am facut-o in urma propriilor recomandari (specs-urile hd 2)
Sau treceti la customuri unde niste baieti muncesc ca sa ne scape de astfel de buguri si de cele mai multe ori chiar reusesc.
Asta este un sfat foarte bun! Dar ma gandesc ca daca noi dadeam juma' din banii pe care i-am dat pe telefon, cu cealalta jumatate developerii chiar ne-ar fi facut un ozn de telefon. Asa i-am dat pe toti la htc si tot la initiativa privata trebuie sa apelam.
Zau ,lamentarile astea mi se par penibile si nu cred ca subiectul topicului sunt reclamatiile vis-a-vis de produsele hTC. Sugestiile trimiteti-le direct producatorului si scutiti-ne de lacrimi si oftaturi.
-Subiectul topicului este HTD HD 2. Cu bune si cu rele. -Sugestiile le-as trimite producatorului, dar cum ne-a spus un coleg de forum, ei nu prea inteleg limbile tarilor mai putin dezvoltate (ce bizar sa-ti spuna asta un taiwanex, nu?)
-PS: inca mi se mai vede o urma de lacrima in coltul ochiului?!
Sa incercam cu totii sa fim mai constructivi si sa privim lucrurile mai detasat. [/quote]
Posted on: 09-02-2010, 15:43:09
On 09-02-2010 15:10:56, porcelin wrote: Asta este un sfat foarte bun! Dar ma gandesc ca daca noi dadeam juma' din banii pe care i-am dat pe telefon, cu cealalta jumatate developerii chiar ne-ar fi facut un ozn de telefon. Asa i-am dat pe toti la htc si tot la initiativa privata trebuie sa apelam.
OZN nu,insa o costomizare excelenta da.Producatorul il doteaza cu de toate,folositoare sau mai putin folositoare. Baietii (in general tineri) in schimb se orienteaza catre cerintele segmentului relativ nonconformist al detinatorilor de pocket pc-uri. Cu un ROM bine customizat (vezi Artemis v3.0 sau Evolution 1.1,in general nu mai ai nevoie de alte customizari (desigur ca tu vei avea nevoie ) si sunt atat de bine integrate incat telefonul ruleaza perfect. Uita de "griul" oficial si coloreaza-ti putin viata cu un custom.
Edited by ascary, on 09-02-2010, 15:45:43 (1 times)
Posted on: 09-02-2010, 16:25:51
(desigur ca tu vei avea nevoie )
Bai, Ascary, tocmai asta e: ca nu-s deloc pretentios (sau asa cred). Nu vreau mai mult decat zic producatori ca stie sa faca. Si cred ca foarte multi se plang nu de ce nu stie sa faca, cat de ceea ce face prost!
Eu mi-am facut pana acum 1 (unu!) upgrade de rom, deci nu incerc sa-l stresez prea tare. E adevarat ca in prima luna i-am pus o gramada de programe, dar doar ca sa sttiu la ce ma pot ajuta. Cand am vazut ca nu o sa le epuizez prea repede pe toate m-am concentrat pe ceea ce aveam nevoie si pot sa spun ca vreo 80% le-am gasit (iti detaliez si restul de 20 daca ai chef sa asculti). Si in sfarsit vroiam doar sa utilizez telefonul si nu sa fiu preocupat de el. Insa cand trebuie sa platesc in plus - vezi faza cu mailul povestita mai devreme - pentru ca altii (producatorul) au fost incompetenti si nu au stiu sa elimine ceea ce se cheama "bug"-urim ma arat si eu indignat.
Dar, gata! De acum sunt optimist(-ic) si toate vor merge "in mod tacut de briliant", ca sa spun asa.
Posted on: 09-02-2010, 16:59:21
A flashui nu inseamna al stresa. Poti face n la puterea... fara nici o grija. Iar de "frica" fata de trafic...trebuia sa fii constient inca de la achizitionare. Producatorul specifica in manual ca iti trebuie o conexiune permanenta si un trafic rezonabil daca vrei sa profiti din plin de aplicatiile telefonului. Ca sa nu mai faci trafic,dezactiveaza pur si simplu internetul si ai scapat de stres. Dar mai bine ai putea sa iti alegi o optiune de trafic nelimitat si dormi linistit. Eu de exemplu am Orange Young ,trafic nelimitat (downloadez aproape 20-30 Gb pe luna),2000 de min. in retea plus 50 min. nationale toate cu 10 Euro (zece euroi). Ce pot sa cer mai mult? Acum nu te inteleg...vrei sa-ti vina e-mail-urile plocon dar si sa platesti putin. Si dupa tine tot HTC e de vina pentru asta. Hai man,nu-ti mai plange atata de mila si priveste partea plina a paharului.Pana la urma ai un device la care unii doar viseaza iar tu ii tot gasesti la carcote. Bucura-te fericitule
Posted on: 09-02-2010, 17:40:03
Pai ia spuneti-mi si voi mie ca eu nu mai inteleg... Prima oara cineva (nu spui cine, persoana importanta!) ma critica ca stau toata ziua si instalez/dezinstalez stresand ppc-ul (si apropo de "pocket care mai nou are si functie de telefon": eu l-am luat exact pt pocket; daca mai imi mergea difuzorul la vechiul noname telefon cu ecran alb-negru la care am renuntat acu' 2 luni si acum il foloseam, lasand hd 2-ul sa se concentreze pe lucruri cu adevarat importante!), iar acu' vine altcineva (nu spui cine, tot personaj cu greutate) si-mi spune ca farmecul exact asta e!!!
Si unul si altul are dreptate, dar nu e cazul meu.
@ ascary nu ai inteles bine: nu ma deranjeaza ca imi arata mailurile (doar d-aia l-am si luat, nu?!), doar ca daca in 5 zile imi descarca de 3 ori aceleasi 1000-3000 de mailuri (insumand peste 100 Mb in total) cand el era setat sa mi le descarce doar pe ultimele (aproximativ vreo 10 de maxim 1 Mb) nu pot sa zic "eu sunt de vina!" si sa-i absolv pe utc-isti (hai sa fiu rau: htc-isti). Misto de oferta young. Eu am ceva un pic mai slab si dau mai mult. dar nu ma plang pentru ca update-ul de vreme, cursuri valutare, localizare, mailuri si ce o mai avea el, nu fac in total 100 de mb pe luna. iar de restul pot sa mai bag si eu un surf pe internet. dupa ce m-a "lucrat" luna asta, ori renunt la surf pana la sfarsitul lunii, ori platesc.
Anyway, si eu m-am plictisit de propriile-mi reclamatii asa ca o sa incetez aici. O sa postez doar intrebari precise, tehnice, fara consideratii de ordin deontologic, profesional, etic, samd.
Mobile: Nokia 6303 & Asus p552
Posted on: 09-02-2010, 17:49:01
sincer ma batea gandul sa iau unul in perioada yrmatoare dar vad ca are aceleasi probleme tampite intalnite la orice device cu wm.
4 ani de zile am avut un 6630 care a mers excelent, doar un hard reset de curiozitate si tone de aplicatii iar aia 10mb de memorie ibterna erau ok, de cand am asus p552 50-60mb intern se duc rapid, daca instakez programe in maxim 2 luni->hard reset, am mai si schimbat romul mai nasoale restul... testasem un n95 acum ceva timp si era intradevar greoi, oare s-au tampit producatorii astia? ma gandeam sa schimb deviceul dar nu stiu cu ce
Aveti idee cumva cum pot pune un Office Mobile 2010?
O sa spuneti ca il pot lua de pe Marketplace. Insa, unul "aranjat"?
Multumesc pt eventualele "indicii" ....