Hello guest, welcome to MobileWave forum. Login using the form from right. If you don't have an account you can open one freely. Please read the forum rules.
Curently browsing this topic: (0 members & 1 guests) 624 replies, 5714 views
Poster
Inginer
Posted on: 05-10-2009, 17:59:43
azi am trecut si eu pe la universitatea ECO unde incep masterul nu s-a acreditat pana la urma ala la care vroiam eu ,dar m-am dus la management financiar.. sa vedem ce o fi si pe acolo.
nu ma duceam asa de prima saptamana , dar am fost cu un coleg sa-si ia orarul ca el e anul 1 la facultate.
m-am amuzat la fel de mult ca in anii trecuti . era pe acolo la lume ,se si mira femeia de servici ...ce o fi doamne cu copii astia de pe acum la scoala?
Mobile: HTC TyTN II
Posted on: 05-10-2009, 18:45:04
On 05-10-2009 17:26:28, Raoul wrote:
On 05-10-2009 14:29:12, traian23 wrote:
ce o sa regreti mai tarziu...
Asa imi spuneau si ai mei sa am grija ca la fel faceam si la liceu,eram complet pe dinafara. Aveam numai absente,media 7 la purtare (serios,atat am avut),preavize de exmatriculare,nu aveam carti,caiete,nu invatam etc. si uite ca tot am luat bacu (,) cu 9,46 Important e sa stii sa te descurci
Nu e vorba de asta, @traian se referea la altceva, sa te distrezi acum cate esti la facultate ca dupa aceea nu vei mai putea.
Un borcan de zacusca?! Eu le-am dat aseara "Buna seara" unor fete si au inceput ca sa puna intrebari mai ceva ca la interogatoriu... Pana la urma mi-am luat "statusul" de fitos de la ele. Eram doar obosit.
Maine am ore de la 2 pana la 6. Deci, somn de voie pana dupa-amiaza.
Edited by chester, on 05-10-2009, 19:27:04 (1 times)
Masterul e fain...sau nu. La mine e fain ca am doar trei materii, insa nu e fain ca sunt trei materii grele iar cei trei profesori sunt naspa rau de tot! ( e vorba de master in Dreptul Afacerilor). Insa n-am dat inca pe la cursuri sau seminarii
Mobile: Nokia 6680
Posted on: 05-10-2009, 19:32:27
On 05-10-2009 19:26:35, chester wrote:
Maine am ore de la 2 pana la 6. Deci, somn de voie pana dupa-amiaza.
Daca n-ai servici... La mine nu mai e asa de usor. Maine trebuie sa rezolv niste probleme la firma,cu fisa medicala parca. Apoi vad daca mai ramane timp si chef si de facultate!
Mobile: Nokia N70 (card mmc 1GB) Nokia N73 Music Edition (card miniSD 2GB), Nokia N95 (card microSD 1GB)
Posted on: 05-10-2009, 19:46:49
Ce sa te distrezi mai nene la facultate, e timp pierdut, cel putin la inceput. Daca mai ai si ghinionul sa prinzi ferestre (adica sa ai acum un curs, si pe urma sa astepti 2 ore timp in care nu faci nimic, ca sa inceapa celalalt curs - pai asta mi se pare bataie de joc). Si nici nu stiu daca se incepe de dimineata, pai daca aflu ca incep de la 10:00, pai ce zi mai e aia? Ar fi marfa sa se inceapa de dimineata, de la 7:00 ca dupa sa ai si tu timp de un serviciu, ca omu, poate ai porci acasa, gospodarie, gaini, curci, gaste, si tre` sa ai grija de ele. Pai asa, nu mai faci nimic. PS: eu unul nu m-as incurca vreodata cu vreo studenta. Cele de la camin ori sunt deja viciate, ori ajung sa fie viciate de anturaj, mai ales in marile orase, cum este Bucurestiul, cluburi, viata de noapte, bogatia orasului care ia mintile... Ati vazut studentii aia care l-au omorat pe tigan? Unii se si prostitueaza in camine... Totul este viciat, ce bine ca nu stau la camin, viata ar fi un iad pentru mine... fara intimitate, destrabalare peste tot in jurul meu... nici nu vreau sa-mi inchipui.
Edited by filip, on 05-10-2009, 20:00:02 (1 times)
On 05-10-2009 19:26:35, chester wrote: Maine am ore de la 2 pana la 6. Deci, somn de voie pana dupa-amiaza.
Daca n-ai servici... La mine nu mai e asa de usor. Maine trebuie sa rezolv niste probleme la firma,cu fisa medicala parca. Apoi vad daca mai ramane timp si chef si de facultate!
Facultatea la care sunt nu imi permite sa ma angajez. Cel putin in primul semestru nici nu se pune problema.
Mobile: Nokia 6680
Posted on: 05-10-2009, 20:02:43
@chester daca o iei asa nici nu o sa-ti permita vreodata! Mai presus de toate trebuie sa-ti permiti tu! Eu lucrez numai noaptea,doar o data la 5 zile prind de servici pe timp de zi,si se mai nimereste si in weekend uneori. Deci ma pot descurca.
@filip,cam asa e si la mine la facultate,cu "ferestre" de doua ore. O tampenie!
Mobile: Nokia N70 (card mmc 1GB) Nokia N73 Music Edition (card miniSD 2GB), Nokia N95 (card microSD 1GB)
Posted on: 05-10-2009, 20:06:28
@Raoul - pai da, eu inteleg ca suntem tineri, dar chiar asa sa-si bata joc de timpul nostru? Pun pariu ca patronii de localuri sunt super multumiti, ca din cauza asta le fac vanzare studentii care vin in timpul ferestrelor fiindca n-au ce face. Eu uite asa, mi-am promis ca nu o sa merg la vreo terasa vreodata, ca student, in timpul ferestrelor. Abia astept sa treaca anii astia, ce e bine, e ca o sa invat si eu o meserie, insa nu sunt de loc multumit de sistemul asta.
Mobile: nokia n85 / nokia e75
Posted on: 06-10-2009, 12:49:43
lol Ce meserie inveti in facultate? Iti spun eu: nici una. La noi sistemul de invatamant e la pamant. Programele sunt foarte incarcate cu multe bazaconii inutile. Si ca fapt divers, zi-mi un procent: cam cat ti-a ramas in cap din tot ce ai "invatat"? Parerea mea e ca la noi faci o facultate doar pentru o bucata de hartie, ca pe partea practica nu se invata deloc. Ajungi mare inginer si cand intri intr-o fabrica belesti ochii la instalatiile care nu seamana deloc cu caricaturile desenate in graba de profesori. Apoi, hartia aia poti s-o duci la toaleta. Toti patronii care fac angajari cauta absolventi cu experienta. De unde experienta daca nici cerneala nu s-a urcat pe hartia respectiva. Deci, in final, merita sa faci o facultate?
Mobile: HTC TyTN II
Posted on: 06-10-2009, 13:31:23
E mai bine sa faci o facultate, decat sa pleci afara si sa faci mare branza, stai 1-2 ani si dupa aceea ce faci ? Mai bine faci o facultate mai ai o sansa, chiar daca e mica, asa daca n-ai o facultate nu te baga nimeni in seama.
Mobile: LG GD 900 Crystal / Asus P552
Posted on: 06-10-2009, 14:14:30
depinde ce intelegi prin "bogati". poate oportunisti,dar nici aia toti nu au studii medii. a trecut vremea aia. acum decat fara,mai bine cu. dar uite ca in UE incepe sa scada procentul celor ce merg la facultate. pe de o parte e scump,pe de alta nu mai inveti nimic asa interesant.