Mobile Wave - Telefoane mobile
Hello guest, welcome to MobileWave forum. Login using the form from right. If you don't have an account you can open one freely. Please read the forum rules.

Have you lost your password? Recover it here.
User
Pass
(?)

Ai un telefon mobil si vrei sa-i faci un review care sa apara pe Mobilewave? Citeste aici!

Ce mai e nou pe aici?

Facultati

Forum home > Free zone

PrevNext 15
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Curently browsing this topic: (0 members & 1 guests)
592 replies, 4994 views
Poster Post
scorpy0n
caine rosu

Mobile: Nokia N95, 6630

Posted on: 05-08-2009, 17:49:21
si sa mai vedeti cat de prosti sunt unii, cu media 9.99 sa te inscrii la mai multe facultati si dupaia sa-ti alegi doar una. Cu medoa asta nu e logic ca intri sigur? uitati aici la respinsi http://profs.info.uaic.ro/~mbalta/admitere2009/licenta/index.html
#
Hotoman
MobileWave Addicted

Mobile:

Posted on: 05-08-2009, 19:19:58
Lol învăţământ de rahat

Posted from Symbian Smartphone
#
Cint
Inginer

Location: statul politienesc si corupt Romania :| / vezi semnatura
Mobile: Qtek S200 (+SD HS 4 Gb) & HTC Touch Dual (+microSD 4Gb)

Posted on: 05-08-2009, 20:33:49
eu nu stiu de ce se plange lumea. anul asta toata lumea trebuia sa ia spre 10 in ce hal a ajuns invatamantul la noi. am trecut pe la fost facultate si m-am uitat la ultimul intrat al 150lea cu media 6 :lol: in afara de faptul ca atunci cand am intrat eu cu sub 8 nu prea aveai ce face... m-am uitat la ala... media liceu : 6.05 , media BAC : 9 si nu mai stiu cat... !!!! medie proba 1 admitere 3.40 medie proba 2 iar nu mai stiu cat...si i-a iesit un 6 amarat si a intrat.

daca unul care o freaca 9-12 cu 6 ,si la 6 asta ganditi-va ce note a avut la disciplinele calumea :lol: ca sigur la civica,sport , arte manuale si alte prostii de materii s-a ridicat in sus peste matematica ,fizica,chimie ,etc... si la o proba de poli ia 3.40 tot intra eu nu mai am ce zice... in asa hal s-a ajuns. ce ma mira ,cum naiba a luat ala peste 9 in BAC !!! e clar ca bacul nu mai e ce era odata ,dai atentia si iti alegi nota (in functie de cat tupeu ai la copiat)

am trecut iar astazi pe la facultatea de ecologie ,ma interesam de un master...ce vad la fac. economie si management? licenta ...listele cu 1500 de licentiati anul asta. la poli nu intra toti in licenta si la astia din 1500 doar 2 !!! doar 2 aveau nota sub 8 . din 1500. la lucrarea de licenta... unde la oral te intreaba din toti anii ce vor ei... Si astia se vor duce frumos si cu notele lor de 10 se vor da mari talente in fata celor care au facut la stat si s-au mai si chinuit ca prostii :lol:

Asadar invatamantul la noi e o bataie de joc generalizata. Pana la cel mai inalt nivel. Am intrebat tot pe acolo cum e admiterea la master...cica... taxa de inscriere :lol: intreb eu nu examen,nu medie diploma de licenta ,alea alea? :p Nuuu...bani cash de inscriere si te bagi, acum nici nu stiu daca mai renteaza sa fie facut... :hmm:

Posted from Opera
#
Cint
Inginer

Location: statul politienesc si corupt Romania :| / vezi semnatura
Mobile: Qtek S200 (+SD HS 4 Gb) & HTC Touch Dual (+microSD 4Gb)

Posted on: 05-08-2009, 20:47:23
On 29-07-2009 22:53:54, SeriousSam wrote:
imi poate spune cineva daca vreo facultate sau specializare de masterat din cadrul ueb este recunoscuta in afara ?

facultatile sunt recunoscute toate,masteratele doar o parte. bani sa ai ca ...vezi ce am zis mai devreme,azi am trecut pe la ei.

lol,si cand vorbeam cu secretara... ma luasem in gura cu ea asa un pic, zic... doamna stiti eu am terminat 5 ani de poli , pentru mine ecologica ,spiru si alte d-astea sunt tot o apa si un pamant @acreditarile voastre. si cand a auzit aia a sarit ca arsa...CUM ? ne pui pe noi in acelasi rand cu spiru? noi asa si pe dincolo...si a inceput sa-si tina discursul..eh ...whatever...

sugestie pentru Raoul ,care a intrat la drept fara sa stie ce sunt S-urile alea... :lol: vezi ca au si mastere in drept acreditate ;)

Marius wrote:
La o universitate particulara nimeni nu o sa se poarte urat cu voi, fiindca voi PLATITI...

jos palaria pentru afirmatie...
la particulara cred ca 99,99% din anul intai ,ajung in licenta si o si iau cu note deloc mici.

La poli,eh...pana in anul 3 eram deja cam jumatate. :D Cat despre licenta...inca mai am colegi care nu si-au dat-o din cauza restantelor ,dupa ce au facut inca un an,peste aia 5 normali . Anul 7 e cu noroc ;) e numar misto :p

Edited by Cint, on 05-08-2009, 20:53:01 (1 times)

Posted from Opera
#
Marius
Dark Prince

Posted on: 05-08-2009, 22:29:51
Cint, nu e peste tot asa. Daca platesti nu inseamna ca ti se asigura diploma(in peste 70% din cazuri). Inainte sa intru la universitatea la care sunt acum, am cautat informatii despre ea si am vorbit cu vechii studenti. Am intalnit o fata, care tocmai terminase facultatea de finante-banci cand am intrat eu...si mi-a spus ca la inceput erau in jur de 160 de studenti, iar la final...mai erau vreo 14 (fiindca multi au avut multe restante si au renuntat sa mai plateasca). In momentul ala nu mai stiam daca sa intru aici sau nu + ca mai auzisem ca se pica in prostie, ca e greu etc

In anul 2 suntem vreo 250 de studenti la finante-banci. Din toti, nu cred ca sunt mai multi de 50 care sa nu aiba nici o restanta. Sunt unii care au si cate 10 restante. Daca nu iei restantele, platesti cate 600 lei pentru fiecare (iar cu cat ai mai multe, cu atat creste taxa). Daca pana in anul 3 ai vreo 10 restante, cred ca ajungi sa ai vreo 7000-8000 lei de plata (poate chiar mai mult). Asa ca eu consider ca esti mult mai motivat sa inveti la particulara si sa iei examenele...si crede-ma ca nu e usor.

Am colege care chiar invata si tot au 1-2 restante. Voi chiar credeti ca la toate facultatile particulare va duceti cu mana-n buzunar? :lol: Sunt destule specimene care au venit la facultatea mea cu impresia asta...si au avut de pierdut. :) (parca vad ca in anul 2 o sa dispara multi, o sa se duca la Spiru :lol: )

Un lucru trebuie specificat: tu daca nu iei o restanta...nu platesti 600 de lei ca sa iei examenul ci platesti 600 lei ca sa-l dai din nou!!!! daca nu iei nici atunci...platesti 900 lei...si tot asa pana la un anumit prag (cred) cand esti exmatriculat.

Anu' trecut eu am facut o materie numita EGF (economia si gestiunea firmei) la care cred ca au picat 90% din studenti (chiar si aia care au copiat :lol: ). De ce? Pentru ca in timpul anului am dat niste teste la care trebuia sa inveti calumea (erau niste probleme destul de grele), iar daca nu luai punctajul de la lucrarile alea...nu prea aveai sanse fiindca trebuia sa faci perfect la examen ca sa iei 5.

Au existat materii la care am invatat 1-2 luni incontinuu (tinand cont ca am avut prezenta 100% la toate cursurile si seminariile + ca am citit pe tot parcursul anului) si am reusit sa iau doar 6 (ba chiar credeam ca pic).

Cint, nu e bine sa generalizam! Daca la mine "se rupe cartea-n doua", asta nu inseamna ca asa se invata peste tot...sau daca vine unu' de la Spiru si zice ca el nici nu a trecut pe la cursuri/examene si a reusit sa-si ia diploma, asta nu inseamna ca la particulare nu se invata deloc.

Parca si vad exemple de posturi:

Gigi: "sunt la Spiru si nu am invatat deloc si am luat 10 la toate examenele, e panarama la mine la facultate"

Vasile: "mamaaaaa...ce tare, hai la particulare ca nu se invata deloc, yeeee"

Gheorghe: "sa mori tu? hai ca merg si eu la particulare, sa moara fratii mei"

Vasilica:"aha, stiam eu...deci la particulare nu se invata deloc...ha ha!"

Cam asta e gandirea romanului nostru prost si incuiat. E suficient sa apara 2-3 persoane din 6000 de studenti dintr-o universitate care sa spuna ceva de rau...si brusc...toate intra in aceeasi oala. Ati vazut crima aia de la Timisoara (cu cei doi studenti "macelari")? E ca si cum eu m-as apuca sa spun ca toti romanii sunt criminali!

Nu-mi vine sa cred cat de naivi sunt romanii, pun botu' la orice. :|

Cint, cand am zis: "daca platesti, nimeni nu o sa se poarte urat cu tine" nu m-am referit la faptul ca poti sa nu mai mergi la facultate, ca o sa iei 10 la examene fara sa dai sau eu mai stiu ce alte bazaconii. Eu m-am referit la faptul ca esti tratat altfel fata de un student de la stat. Spun asta fiindca la stat esti ca un milog, daca unui profesor nu-i convine de fata ta...nu te trece (nici nu trebuie sa aiba motiv). Profesorii nu au nici un motiv sa te bage in seama, sa te ajute, sunt "in limba" dupa spagi + ca nu-i intereseaza parerea ta.

La particulara toti se poarta frumos, incepand de la secretare (pentru ca practic tu le platesti salariul). Cand ai nevoie de ajutor de la un profesor (de exemplu sa-ti explice un lucru sau sa-ti imprumute o carte...sau chiar sa stea peste program ca sa faca exercitii cu tine...STA! la mine la facultate asa e). Daca in timpul unui curs vrei sa-ti exprimi parerea, poti sa o faci fara nici o teama.
Daca nu-ti convine cum preda un profesor, poti sa te ridici si chiar sa-i "reprosezi", sa ceri calitate fiindca TU PLATESTI pentru un serviciu, iar daca tu nu esti multumit de acel serviciu...ai tot dreptul sa faci "scandal" (la stat nu ai voie sa faci asa...taci, "inghiti" ca altfel te-ai lins pe bot). Eu merg de drag la facultate in timpul anului...si cu emotii mari la examene :D .

In fine, fiecare cu parerea lui. Eu daca as putea, as alege aceeasi universitate pentru ca sunt multumit din toate punctele de vedere:
-profesori excelenti, care te ajuta si te sprijina cand ai o nelamurire;
-taxe mici;
-conditii excelente (sali, biblioteca, laboratoare...care arata super);

Lucrurile care nu-mi plac la universitatea unde invat:
-programul prea incarcat (cei de la ASE aveau o zi libera si in jur de 4-6 ore pe zi, iar eu aveam si 10 ore pe zi...fara nici o zi libera);
-se face prezenta la majoritatea materiilor (la toate seminariile si chiar la unele cursuri), pana si la sport trebuia sa ai peste 70% prezente (daca nu ai, trebuie sa recuperezi, iar daca nu recuperezi...ai restanta la sport);
-examene grele la care nu poti sa misti fiindca esti scos afara din sala (exista si exceptii);
-profesori cu "dubla personalitate" (aveam un profesor care la cursuri si seminarii era atat de calm/vorbea atat de frumos, dar cand am avut examen tipa in gura mare si parea atat de "violent"/revoltat (n-a putut nimeni sa copieze, au incercat cativa dar au fost depistati si scosi afara din examen);

Haideti la particulare ca umbla cainii cu covrigi in coada! :coolup: Nu o sa spun unde invat, fiindca vreau sa vad "boboceii" cum vin plini de sperante crezand ca o sa frece menta dar de fapt... :coolup:

PS: sincer sa fiu...si eu credeam ca o sa fie usor, dar m-am inselat amarnic :|
PS2: daca eram pe un forum mai mare, apareau posturile ca ciupercile dupa ploaie, gen: "daca si la particulara e greu, inseamna ca la stat nu ai lua nici un examen" (bineinteles, generalizand ...particular versus stat, de parca ar exista o universitate numita "particular" si o universitate numita "stat" :| )

Note: Posts were merged

Edited by Marius, on 06-08-2009, 09:11:14 (6 times)

Posted from Opera
#
smill3
MW Luver

Mobile: Samsung G600+card microSD 2gb,Nokia N73 ME+miniSD 2gb

Posted on: 11-09-2009, 22:40:53
ADmis la Asachi la Iasi, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii.A facut cineva facultatea pe acolo?Cum e?
#
filip
MobileWave Addicted

Mobile: Nokia N70 (card mmc 1GB) Nokia N73 Music Edition (card miniSD 2GB), Nokia N95 (card microSD 1GB)

Posted on: 11-09-2009, 22:50:01
M-am bagat si eu la geodezie si cadastru in cadrul facultatii de agronomie bucuresti. : )) Sa vedem ce-o iesi din mine. : )) Ma bucur ca sunt din Bucuresti, nu ma-ncurc cu camine & bani cheltuiti aiurea. Stau la cateva statii de 335 de facultate! :coolup:
Cu carnet si dacie ma vedeam la 18 ani, insa la facultate... sincer nu prea cred ca sunt om de facultate, insa am intrat si o sa ma tin de ea, mai ales ca vreau sa intru la fara plata din anul II, si asta numai cu rezultate se poate obtine. La cat mai putine restante le urez celorlalti colegi de pe forum, care sunt si studenti! :)
#
Xyph3r
MobileWave Addicted

Mobile: SPV C100 , Motorola A1000

Posted on: 12-09-2009, 00:58:49
as mai adauga : Cat mai multa distractie!! :P

Posted from Opera
#
aalleesstarr
samka

Mobile: T290i k700i N70

Posted on: 12-09-2009, 01:51:08
Este cineva de aici in Iasi la Cuza la Informatica ? :D

Posted from Opera
#
Theclaw37
MobileWave Addicted

Mobile: HTC Touch Pro (2Gb Micro SDHC) & Touch HD

Posted on: 12-09-2009, 02:13:38
Olimpici (19.07.2009)
Admisi fara taxa (buget) (28.07.2009)
MOLDOVENI (19.07.2009) WTF???
Admisi cu taxa (28.07.2009)
Respinsi (28.07.2009)

Care-i faza? : )) scuze dar nu pot sa ma abtin : ))
#
SPIDERPC
MW Moderator

Mobile: Nokia N82, Allview M3 Sincron

Posted on: 12-09-2009, 02:15:17
Se refera la studentii din Republica Moldova... Basarabia.

Edited by SPIDERPC, on 12-09-2009, 02:15:47 (1 times)

Posted from Opera

Theclaw37
MobileWave Addicted

Posted on: 12-09-2009, 02:17:27
Locuri speciale?? n-am mai vazut asa ceva
#
laur1989
MobileWave Addicted

Mobile: Sony Ericsson W910i

Posted on: 12-09-2009, 02:17:55
Am si eu prin Craiova niste moldovence la Universitate (colege de camera la camin). Ei au niste reduceri din cate am inteles.

@Theclaw37 si pentru tigani sunt locuri speciale.

Edited by laur1989, on 12-09-2009, 02:19:00 (1 times)

Posted from Opera
#
Theclaw37
MobileWave Addicted

Posted on: 12-09-2009, 02:19:48
Da deci cu alte cuvinte sunt bagati moldovenii si tiganii in cam aceeasi oala.
#
Ghilescu_Bogdan
MobileWave Addicted

Mobile: BB8100;6680

Posted on: 12-09-2009, 02:46:56
Este cineva incadrul Universitatii Romano-Americane Bucuresti?
Luni ma duc sa ma inscriu! :coolup:

Posted from Opera
#
PrevNext 15
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Info: Showing 15 per page. From 420 to 435, total: 593

Forum home > Free zone

Similar topics
N/A
eXTReMe Tracker

CW Mode | 18:55:39, 13/03/10 | ~ 0.062 | 12
by MobileWave.ro (MW Engine v0.9b Ri) 2005-2008   rss
Politica de confidentialitate | Contact & Publicitate
Site gazduit de MXHOST