Hello guest, welcome to MobileWave forum. Login using the form from right. If you don't have an account you can open one freely. Please read the forum rules.
Posted on: 18-07-2009, 23:11:13
Foarte putine facultati sunt acreditate la Spiru, chiar si cele la zi...majoritatea sunt doar autorizate. M-am uitat eu de curiozitate pe net, si cred ca vreo 4 am gasit acreditate (din 100 de facultati ).
Cateva exemple de facultati:
Facultatea de Jmecherie si Talent
Facultatea de Fite Generale
Facultatea de Stiinte Cocalaresti
Facultatea de Pitipoance
Facultatea de Tupeu si Figuri (Specializarea: "Scoala Vietii")
Mobile: Nokia N82, Allview M3 Sincron
Posted on: 18-07-2009, 23:18:05
Trebuie sa scrii si ce iesi de la fieacare facultate
Adevarul e ca acolo nu se invata nimic. Cu cateva zile inainte de examen toti se chinuie sa faca fituici cu grilele gata facute... deci nici macar nu se chinuie sa le invete . Am multi prieteni pe acolo... si mai au si restante din cauza ca nu au gasit grilele la timp .
Si daca ajungi la examen, vezi ca nu mai ai loc, din cauza ca sunt prea multi studenti, sau... e picat server-ul...
Eu sunt la Universitatea C-tin Brancoveanu Rm Valcea,la facultatea de Stinte Economice specializarea Management in anul 2.Stie cineva cate stele are s-au daca are vre-o facultate neacreditate. Nu m-am uitat pe net.
wow sal all, am revenit pentru 5 min Ce patos pe aici pe topic, voi credeti ca daca faceti o facultate la Romano-Americana/Ase/Bioterra/Universitate/Hyperion...Titulescu...etc miroase diploma diferit fata de Spiru? Sau aveti impresia ca intrati cu cateva cunostinte si iesiti de la cursuri niste Super-head-Man? Nu merge treaba asa, mi-ar fi placut si mie la Unatc sau Hyperion la regizori dar surpriza, trebuie prezenta zilnica, si asta inseamna canci job, canci bani, canci Buc eu nu am nevoie de cunostintele predate de vreo fac din Buc/Romania, ci de diploma, am dat la Spiru la zi, daca voi dori pe parcurs sa mi se scoale un moft, pot da licenta la alta fac, pe urma pe diploma va scrie numele fac unde am dat, nu unde am facut deh daca nu sunt bani, intram pe unde putem, la sfarsit la angajare studiaza cunostintele nu diploma, in mediul in care doresc sa continui eu app a mea e acreditata nu am probleme, acum tre' sa dau de Blandu.
Posted on: 19-07-2009, 09:29:32
Sincer, orice alta universitate particulara care e autorizata si acreditata e mai buna decat Spiru.
Spiru si-a construit o "reputatie" prea mare...ca fiind universitate "de prosti", unde nu se invata nimic.
Location: statul politienesc si corupt Romania :| / vezi semnatura
Mobile: Qtek S200 (+SD HS 4 Gb) & HTC Touch Dual (+microSD 4Gb)
Posted on: 19-07-2009, 13:22:37
On 19-07-2009 08:35:08, Drix wrote:
wow sal all, am revenit pentru 5 min Ce patos pe aici pe topic, voi credeti ca daca faceti o facultate la Romano-Americana/Ase/Bioterra/Universitate/Hyperion...Titulescu...etc miroase diploma diferit fata de Spiru? Sau aveti impresia ca intrati cu cateva cunostinte si iesiti de la cursuri niste Super-head-Man? Nu merge treaba asa, mi-ar fi placut si mie la Unatc sau Hyperion la regizori dar surpriza, trebuie prezenta zilnica, si asta inseamna canci job, canci bani, canci Buc eu nu am nevoie de cunostintele predate de vreo fac din Buc/Romania, ci de diploma, am dat la Spiru la zi, daca voi dori pe parcurs sa mi se scoale un moft, pot da licenta la alta fac, pe urma pe diploma va scrie numele fac unde am dat, nu unde am facut deh daca nu sunt bani, intram pe unde putem, la sfarsit la angajare studiaza cunostintele nu diploma, in mediul in care doresc sa continui eu app a mea e acreditata nu am probleme, acum tre' sa dau de Blandu.
da ,chiar miroase uneori. cand acum sunt cam 500 cv/ job sa crezi tu ca nu se uita daca ala a facut ase si tu ai facut spiru harlem
Universitatea "Spiru Haret" a dat în judecată Guvernul.
Universitatea "Spiru Haret" a dat în judecată Executivul şi Ministerul Educaţiei pentru promovarea Hotărârii de Guvern 749/2009, care cuprinde lista facultăţilor din România acreditate sau autorizate să funcţioneze provizoriu, a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al instituţiei, George Nicolau. Curtea de Apel Bucureşti a fixat pentru 6 august termenul de judecată.
În HG 749 nu a fost trecută şi Universitatea "Spiru Haret", astfel că aceasta nu poate să organizeze admitere în anul universitar 2009-1010. "Demersul în instanţă a fost făcut, în urmă cu aproximativ o săptămână şi jumătate, la Curtea de Apel Bucureşti, secţia contencios administrativ", a precizat Nicolau.
Universitatea "Spiru Haret" are voie să organizeze concurs de admitere, iar toate diplomele eliberate sunt legale, indiferent de forma de învăţământ, zi, fără frecvenţă sau la distanţă, a declarat, astăzi, rectorul instituţiei, Aurelian Bondrea. "Nu există nicio diferenţă între cursurile de zi, frecvenţă redusă sau la ID. Diplomele au aceeaşi valoare", a spus rectorul de la Spiru Haret.
Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat că, dacă Universitatea "Spiru Haret" nu se supune evaluărilor şi continuă ilegalităţile, va propune adoptarea unui proiect legislativ pentru desfiinţarea instituţiei, după ce reprezentanţii universităţii au refuzat să accepte măsurile ministeriale. "Universitatea trebuie să respecte legea, să organizeze legal programe de studii şi să accepte măsurile pe care le-am propus privind intrarea în legalitate, pentru că deocamdată numai 74 din cele 130 de programe propuse de ei sunt autorizate pentru emiterea de diplome. Dacă nu vor să o facă vom iniţia un proiect legislativ pentru desfiinţarea acestei instituţii, a spus Andronescu.
În condiţiile în care examenele de licenţă costă circa 500 de lei, la facultăţile acreditate, universitatea ar trebui să plătească pentru diplomele ilegale circa 20 de milioane de lei, drept costuri pentru absolvenţii care vor repeta examenul.
Curtea de Apel Bucureşti a fixat pentru 6 august termenul de judecată al procesului în care Universitatea "Spiru Haret" cere suspendarea executării HG 749/2009,prin care universitatea nu a fost inclusă pe lista unităţilor de învăţământ superior ce pot organiza admitere.
Dar sunteti cumlmea , a vazut cineva confruntarea dintre purtatorul de cuvant ush si aceasta ministra ? Ce proasta e, ea continua cu : desfintez , fac , dreg . Omul i explica ca acreditare este , si ca pentru formele id si fr ,pentru care ea nu avea cunostinte de tematica si examen ca exista material , si forma de invatare .
Ea cred ca este promotie de politehnica , nu are habar de invatamant .
Edited by edy176, on 20-07-2009, 17:13:17 (1 times)
Andronescu: Diplomele obţinute de studenţii Universităţii Spiru Haret sunt valide, până la clarificarea situaţiei.
"Diplomele tuturor studenţilor de la Spiru Haret sunt valabile, până la clarificarea situaţiei", a anunţat astăzi Ecaterina Andronescu.
"Până în prezent, echipa de control nu a avut acces la toate datele necesare, astfel că, până la clarificarea situaţiei printr-o reglementare, toate diplomele obţinute de studenţii de la Universitatea Spiru Haret, fie că vorbim de studenţii de la centrele de zi, fie de cei de la ID, sunt valabile", a precizat astăzi Ecaterina Andronescu în cadrul unei conferinţe de presă.
Tot în cadrul conferinţei, ministrul Educaţiei a acuzat Universitatea Spiru Haret că a validat ilegal 92 de conferenţiari şi profesori şi a eliberat peste 50.000 de diplome fără a cere acordul A.R.A.C.I.S.
"Vom propune măsuri de intrare în legalitate a Universităţii Spiru Haret, dar pentru acest lucru avem nevoie şi de sprijinul universităţii, pentru că în prezent controlul se desfăşoară cu dificultate", a afirmat Ecaterina Andronescu.
Recent, purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, anunţa că studenţii de la Universitatea Spiru Haret nu vor mai suţine din nou examenul de licenţă.
Iniţial, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu anunţa că 100.000 de diplome emise de Universitatea Spiru Haret în perioada 2002-2009 nu sunt valabile.